Ga naar de inhoud

Waar woont Max Verstappen?

Update:
max Verstappen

Welkom bij onze rubriek: “Wie Woont Waar.” Hier nemen we je mee op een verrassende ontdekkingsreis door de huizen van bekende Nederlanders. Onze volgende halte? Het sensationele onderkomen van niemand minder dan de Nederlandse Formule 1-held, Max Verstappen.

Stap met ons mee de exclusieve wereld van Max Verstappen binnen, waar we de deuren openen naar zijn verbazingwekkende verblijf. Van adembenemende uitzichten over de zee tot een Rolls Royce Garage om de hoek. Hier woont onze held!

Max Verstappen’s thuis in Monaco

Om maar met de deur in huis te vallen: Max Verstappen woont niet in Nederland. Zijn thuisbasis is het prachtige Monaco, waar hij al geruime tijd een schitterend appartement bewoont. Gelegen in de exclusieve wijk Fontvieille, biedt dit Verstappen – vanaf zijn balkon – een adembenemend uitzicht op de zee, met zelfs een Rolls Royce Garage om de hoek. Met een helihaven op loopafstand kan hij in slechts 7 minuten op het vliegveld van Nice staan.

Allemaal dankzij zijn riante salaris

Het appartement van Max Verstappen in Monaco is een kostbare aangelegenheid, met maandelijkse huurkosten die naar schatting rond de 15.000 euro liggen. Hoewel dit voor de gemiddelde persoon een aanzienlijk bedrag is, is het voor Max Verstappen waarschijnlijk slechts een fractie van zijn inkomsten. Met zijn salaris van Red Bull Racing en sponsorinkomsten kan hij met het behalen van slechts één WK-punt zijn appartement al 3 maanden betalen. Als hij ervoor kiest om het appartement te kopen, zal hij echter diep in de buidel moeten tasten. Vergelijkbare woningen in dezelfde wijk kosten tussen de 14 en 16 miljoen euro. Zelfs voor de standaarden van Monaco is dat prijzig

Interieur van het appartement Max Verstappen

Voor de inrichting van zijn woning heeft Max Verstappen de hulp ingeroepen van zijn moeder, Sophie Kumpen, die blijkbaar over een uitstekende smaak beschikt. Het appartement, met zijn uitzicht op zee, dient als ideale uitvalsbasis na een training of wedstrijd. Verstappen deelt regelmatig beelden van zijn interieur op Instagram. De oplettende kijker weet dat zijn huis er altijd tip top uitziet.

De voordelen van wonen in Monaco

Het wonen in Monaco biedt aanzienlijke voordelen. Het is daarom geen toeval dat veel bekende sporters, waaronder Formule 1-coureurs, de stad als hun thuis beschouwen. Het belangrijkste voordeel is het belastingparadijs dat Monaco is, aangezien buitenlandse inwoners geen belasting hoeven te betalen over hun inkomen en vermogen.

Naast Verstappen noemen ook andere Formule 1-coureurs, zoals Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton en voormalige coureurs zoals Nico Hülkenberg, Mika Häkkinen, Nico Rosberg en Felipe Massa, Monaco hun thuis. Afgezien van het fiscale voordeel, is het ook gewoon een prachtige plek om te wonen. Met aangenaam weer en schilderachtige bergen die een perfecte omgeving bieden voor regelmatige fietstrainingen, is het voor iedereen wel een droomplek om te wonen. Ach, dromen mag. Vakantie boeken dan maar?

Blijf op de hoogte van “Wie Woont Waar” voor boeiende verhalen over de woningen van jouw favoriete sterren!

Meer over: