Ga naar de inhoud

Win gratis kaarten voor Monster Jam 2024 op ONS tv

Update:
Monster Jam 2024
In samenwerking met: ONS tv

ONS tv geeft gratis kaarten weg voor de Monster Jam Stadion Tour 2024 in het GelreDome in Arnhem. Lijkt het je fantastisch om dit evenement van wereldformaat ‘live’ mee te maken? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij als lezer van Startpagina kans maakt om 4 toegangskaarten te winnen.

Wil je geen leuke actie missen? Doe mee aan de vrienden van ONS tv en blijf op de hoogte van alle acties en krijg voordeel in de winkel van ONS.

Monster Jam 2024: nóg meer actie, races en stunts

Na 2 uitverkochte events keert het immens populaire ‘Monster Jam’ zaterdag 11 en zondag 12 mei aanstaande terug in Nederland. Dit keer brengt ’s werelds grootste, meest onvergetelijke motorsportevenement opnieuw opwinding naar ons land.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen >>

Naast de iconische Monster Trucks zoals Max-D, Grave Digger, El Toro Loco en Megalodon, zijn nu ook speciale Marvel Trucks aan de line-up toegevoegd. Het publiek gaat genieten van adembenemende stunts uitgevoerd door Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man.

Dit jaar zijn er nog meer acties, races en stunts. Beleef de sensatie van 5000 kilo wegende trucks die racen, kwaliteiten tonen en freestyle sprongen maken op het speciaal aangelegde parcours in GelreDome. Het wordt een evenement dat je niet wilt missen!

Waarom jij de Monster Jam 2024 moet zien!

‘Monster Jam’ is een wereldwijde ervaring die miljoenen mensen vermaakt en gezinnen samenbrengt voor een historisch evenement. Monster Jam brengt niet alleen de iconische trucks, ook FMX freestyle motorcrossers die hun spectaculaire sprongen laten zien.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >>

De coureurs zijn getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten met de kracht en behendigheid om machines van 12.000 pond te besturen. Bereid je voor op backflips, verticale tweewielvaardigheden en racen met snelheden tot 120 kilometer per uur. Het is de adembenemendste motorsportactie van de wereld!

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Monster Truc weetjes:

  • Elke motor levert ongeveer 1.500 pk.
  • Sommige trucks zijn met de hand geverfd wat meer dan 40 uur duurt.
  • Er is in totaal 113 liter verf gebruikt om de baan en obstakels te beschilderen.
  • 1 truck verslijt zo’n 8 banden per jaar.
  • De banden zijn 1,7 meter hoog en 1,1 meter breed.

De Monster Jam Pit Party, een unieke ervaring

Voorafgaand aan het event biedt de ‘Monster Jam Pit Party’ fans de kans om de gigantische trucks van dichtbij te bekijken, coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen. Het is een unieke ervaring die de ‘Monster Jam-beleving’ compleet maakt. Daar moet je dit jaar bij zijn toch?

Hoe maak jij kans op 4 gratis kaarten?

Hoe maak je kans op 4 gratis kaarten? Heel simpel: klik op de button hieronder en vul het formulier in. Je bent nog slechts 1 klik verwijderd van de kans om met je vrienden of je familie naar GelreDom in Arnhem te gaan.



En wat ONS betreft: laat de motoren maar vast warm draaien!

Bron: 2023 FMS = © 2024 FMS, Inc. © MARVEL 2024. Deelnemers onder voorbehoud.

In samenwerking met: ONS tv

Meer over: