Ga naar de inhoud

Zo woont André Rieu: bekijk de beelden

Update:
Waar woont André Rieu

De Spaanse vlogger Yordi Rosado ging langs bij André Rieu. André opent niet heel vaak de deuren van zijn kasteel. Hij is gesteld op zijn privacy en wil ook niet te veel pochen. Bekijk deze unieke beelden.

Door deze influencer en zijn interview met André Rieu worden de kijkers van Shownieuws ook getrakteerd op een kijkje binnen het kasteel.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Binnenkijken bij André Rieu

In het betoverende Maastricht realiseert André Rieu de droom van velen door te wonen in een prachtig kasteel dat zowel van buiten als van binnen een romantische sfeer ademt. Het kasteel, met zijn oude mergelstenen en gedetailleerde architectuur, dient als een inspiratiebron voor de wereldberoemde musicus. Het geheel wordt compleet gemaakt door de weelderige bloementuin, die bijdraagt aan de unieke charme van de locatie.

André Rieu, bekend om zijn liefde voor romantiek, heeft eens aan Chapeau Magazine onthuld: “De romantische bouwstijl, de oude mergelstenen, de details in de architectuur en de prachtige bloemen in de tuin stimuleren me. Het is belangrijk voor mij dat onze persoonlijke gasten zich behaaglijk voelen in zo’n ambiance. Die romantiek vind je ook terug in de muziek van Johann Strauss, en daarom houd ik zo van Wenen. Het roept de vraag op waarom er tegenwoordig zo weinig gebouwen worden neergezet waar romantiek een hoofdrol speelt.”

Naast het indrukwekkende kasteel zelf is er een pittoresk binnenplaatsje met een charmante fontein, dat bijna uit een film lijkt te zijn ontsnapt. De ambiance van deze locatie spreekt tot de verbeelding en roept de vraag op: wie zou hier niet willen wonen? Het kasteel en zijn idyllische binnenplaats vormen samen een perfect decor voor de romantische ziel.

Shownieuws uitzending, binnenkijken bij André Rieu

Bekijk de uitzending hieronder terug >>

De Torentjes, het Kasteel van André Rieu

Bekijk de de video hieronder >>

Bron: Talpa

Meer over: