Ga naar de inhoud

‘We konden geen woord wisselen, maar spraken de taal van de liefde perfect’

Update:
Vakantieliefde

Vakantieliefdes. De meeste van ons hebben er heerlijke herinneringen aan, toch? Fijn even mijmeren over vroeger. Deze zomer blikken wij met verschillende van onze lezers terug naar zo’n uitgesproken vakantie.

Chantal blikt terug naar 1987. Een onvergetelijke zomer. Op de camping ontmoette ik een prachtige man: Jean-Luc. We konden geen woord wisselen. Ik sprak geen Frans, hij geen Engels. Maar de taal van de liefde begrepen we perfect. De fijnste seks die ik ooit beleefde was met hem. Zelfs nu denk ik nog met regelmaat aan die vakantie.

Taalbarrière

Het was een zomer die ze nooit zal vergeten. Haar vakantie in een schilderachtig Frans dorpje bracht haar oog in oog met Jean-Luc, een charmante man met bruine krullen. “Het was achteraf de laatste keer dat ik mee op vakantie ging met mijn ouders. Als 19-jarige genoot ik van de vakantie met mijn ouders, alleen voelde ik me soms een beetje verveeld door alle saaie familieactiviteiten. Op een dag besloot ik even te ontsnappen en nam een kijkje in het kleine camping supermarktje om wat snacks te halen.

Terwijl ik in het gangpad liep, mijn aandacht gericht op al het lekkers, gebeurde het. Mijn ogen kruisten die van een ongelooflijk knappe Fransman. Hij glimlachte naar me. Ik voelde een onbekende vonk in mijn binnenste. Zijn donkere lokken vielen nonchalant over zijn voorhoofd, en zijn ogen waren zo intens dat ik even vergat hoe ik moest ademen.

We begroetten elkaar met een verlegen glimlach, en ik probeerde mijn zenuwen onder controle te krijgen terwijl we ongemakkelijk wat woorden wisselden. Al snel kwamen we erachter dat we elkaars taal niet spraken. Ik sprak geen Frans, en hij geen Engels. Maar dat hield hem niet tegen. Integendeel, hij leek zelfs geïnteresseerd te zijn om toch met mij te praten.

Aantrekkingskracht vanaf de eerste seconde

Terwijl we samen wat snacks afrekenden bij de kassa, voelde ik mijn hart sneller kloppen. Ik voelde een onverklaarbare woeste aantrekkingskracht. Het verraste met hoe onze gesprekken met handen en voeten verliepen, ondanks dat we elkaar niet verstonden. Het voelde magisch.

In de dagen die volgden, brachten we steeds meer tijd samen door. We gingen badmintonnen, samen naar het zwembad en genoten samen heel romantisch van de zonsopgang. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden, en ik was verbaasd over hoe snel ik verliefd was geworden op deze charmante vreemdeling. Tijdens het stoeien op het strand heb ik voor het eerst met Jean-Luc gezoend. Vanaf dat moment wilde ik meer en meer. Ik kon van hem gewoon geen genoeg krijgen. Een gevoel dat ik nog nooit eerder had gehad.

Taal van de liefde

Ik vond hem zo opwindend en knap dat ik merkte dat ik in zijn bijzijn continu zin had in seks. Soms was ik bang dat het natte plekje in mijn bikinibroekje te zien zou zijn. Dan dook ik maar snel het water in. Jean-Luc voelde ook deze spanning. Op het moment dat ik iets te lang naar de bobbel in zijn broek staarde, ging het ‘mis’. Voordat ik het wist, lagen we in zijn tentje. Ik wist niet hoe snel ik mijn kleding uit moest trekken. Binnen een paar tellen waren we naakt. Zijn ogen gleden over mijn lichaam en hij knikte goedkeurend. Het maakte mij een beetje verlegen. Om dit te verbloemen draaide ik mij om en duwde mijn billen ritmisch tegen zijn kruis.

Genoot van elke beweging

Hij gaf me een tik op mijn billen. Jean-Luc mompelde wat onverstaanbaars en bracht voorzichtig zijn vingers bij mij naar binnen. Ik kreunde en bewoog mijn heupen, voor zover dat mogelijk was in die krappe tent. Ik merkte dat mijn ademhaling steeds meer versnelde en dat ik mij erg moest inhouden om niet te gillen. Voorzichtig vouwde ik mijn handen om zijn stijve pik. Daarna maak ik al snel kennis met standje 69 – iets wat ik nooit meer zal vergeten. Mijn lichaam trilde, ik wist niet wat mij overkwam. Elke beweging die hij maakte, was zó goed. Aangezien ik zelf verwend werd, kon ik hem ook meer geven. Onze seks voelde zo fijn, ik wilde dat het nooit ophield.

Die eerste keer seks

Op een gegeven moment hield ik het bijna niet meer en trok hem op mij. Wat ze zeggen over Fransen – dat ze zacht en liefdevol zijn in bed – maakte hij echt helemaal waar. Hij drukte zijn lippen op de mijne en kwam voorzichtig bij mij naar binnen. Heel bedachtzaam bewoog hij zijn lichaam op en neer. Hij kreunde best luid en ik legde mijn hand op zijn mond. Al snel trok hij mijn hand van hem af en drukte mijn beide handen in het luchtbed. Hij bewoog steeds harder. Ik draaide hem om en ging op hem zitten. Plagend langzaam ging ik op en neer terwijl ik hem zoende. Ik had al een paar keer seks gehad, maar dat viel compleet in het niets met deze keer. Binnen een paar minuten waren we allebei klaargekomen. Dit smaakte naar meer. Zo werden de zwoele zomeravonden gevuld met een verleidelijke mix van opwinding en tederheid. Elke aanraking, elk moment was doordrenkt van intimiteit.

Nooit meer gezien na de taal van de liefde

Maar zoals het leven soms loopt, werden onze wegen na 2 intense weken gescheiden. We hadden geen contactgegevens uitgewisseld. Nu, 36 jaar verder, denk ik nog steeds met een glimlach terug aan die ene zomer vol zorgeloze passie. Het was een vakantie die mijn hart sneller deed kloppen en duidelijk maakte dat je voor de taal van de liefde soms geen woorden nodig hebt.

Nog meer spannende verhalen lezen? Volg de avonturenreeks van Sarah.

Meer over: