Ga naar de inhoud

Stoomreiniger: ontdek de veelzijdigheid ervan

Update:
Stoomreiniger

Als het gaat om het schoonmaken van je huis of kantoor, is een goede stoomreiniger een onmisbaar hulpmiddel. Met de juiste stoomreiniger verwijder je niet alleen vlekken en vuil, ook dood je bacteriën en laat je een frisse geur achter. 

Voordeel stoomreiniger

Een goede stoomreiniger is essentieel voor een grondige en hygiënische reiniging. Traditionele schoonmaakmiddelen laten vaak residu achter en bevatten vaak schadelijke chemicaliën. Met een stoomreiniger hoef je je geen zorgen te maken over deze problemen. De hoge temperaturen van de stoom doden bacteriën en reinigen oppervlakken grondig zonder het gebruik van chemische stoffen.

Stoomreiniger 14-in-1

De Stoomreiniger 14-in-1 van de Action is een veelzijdig apparaat dat niet alleen geschikt is voor vloeren, ook voor het reinigen van ramen, meubels, kleding en zelfs sanitair. Met zijn verschillende bijgeleverde accessoires pak je moeiteloos elk oppervlak aan. Geweldig is dat deze een handige functie  heeft waarmee je de stoomkracht aanpast aan de specifieke schoonmaak klussen. Met een vermogen van 1300 watt is deze krachtig en efficiënt in het verwijderen van vuil en bacteriën. 

Dankzij de flexibele scharnier maakt de stoomreiniger gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken en randen schoon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen!

De stoomreiniger wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder borstels en opzetstukken voor diverse oppervlakken. Of je nu tapijten, vloeren, ramen of meubels wilt reinigen, deze stoomreiniger is van alle markten thuis.

Wat maak je schoon met een stoomreiniger?

Je kunt tapijten chemisch-vrij reinigen, hout, laminaat en betegelde vloeren schoon stomen. Naast het reinigen van vloeren, is de stoomreiniger 14-in-1 ook te gebruiken als kledingstomer. Alle soorten kleding en textiel. Denk aan het snel en eenvoudig stoffen zoals gordijnen, kleding en bekleding opfrissen. De stoom verwijdert kreukels en geuren, waardoor je kleding en stoffen er weer helder uitzien en fris ruiken. Het reservoir is voldoende om meerdere kledingstukken achter elkaar te reinigen. 

Streeploos reinigen van ramen met de raamreiniger

Met de bijgeleverde raamreiniger is de Stoomreiniger 14-in-1 ook te gebruiken voor het streeploos reinigen van ramen. De stoom zorgt ervoor dat vuil en vlekken gemakkelijk verdwijnen, waardoor je ramen weer glanzend en schoon zijn. 

Tekst gaat onder de foto’s verder >>

Accessoires 

De stoomreiniger wordt geleverd met de volgende borstels en accessoires:

  • 1x stoomreiniger
  • 1x dweilkop
  • 1x ronde draaiborstel
  • 1x grote ronde borstel
  • 1x adapter
  • 1x recht mondstuk
  • 1x gebogen mondstuk
  • 1x schuurhulpstuk
  • 1x hulpstuk voor voegen
  • 1x stoomdoek
  • 2x microvezeldoek
  • 1x maatbeker
  • 1x trechter
  • 1x anti-kalkfilter
  • 1x stoom-mondstuk

Met deze uitgebreide set aan accessoires ben je goed uitgerust om verschillende reinigingstaken aan te pakken met je stoomreiniger.

Hoe lang duurt het opwarmen van de stoomreiniger?

Je hoeft niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt. Na 30 seconden opwarmen is hij al klaar om jou te helpen. Deze stoomreiniger warmt namelijk snel op, waardoor je binnen 1 minuut kunt beginnen met schoonmaken. Bovendien heeft de stoomreiniger een grote watertank van 350 milliliter, waardoor je langdurig kunt stomen zonder deze steeds bij te hoeven vullen. Dit bespaart niet alleen tijd, het zorgt er ook voor dat het schoonmaken efficiënter verloopt. 

Wil je ook je huis grondig schoonmaken met minimale inspanning?

Het compacte formaat en de lichtgewicht constructie maken het gemakkelijk om het apparaat door het hele huis te manoeuvreren.

De Stoomreiniger 14-in-1 van het merk Beldray is verkrijgbaar via de Action Webshop. Je kunt deze eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen. Nadat je de Stoomreiniger 14-in-1 hebt besteld, wordt deze binnen 3-5 werkdagen bij je thuis bezorgd. Dit betekent dat je snel aan de slag kunt met het schoonmaken van je huis.

Meer over: