Ga naar de inhoud

Op deze site vind je nog échte koopjes (zonder advertenties)

Update:
In samenwerking met:

Ben je dol op het speuren naar tweedehands koopjes? Of heb je je huis opgeruimd en zelf spullen die je graag makkelijk en snel wil verkopen? Dan zit je goed op Markthandel.nl.

Op deze site verkoop je gratis je spullen en ben je al klaar voor 1 eurootje: van auto’s tot kleding 

Tweedehands steeds populairder

Tweedehands kopen (en vintage) wordt steeds populairder. Logisch, met hoe duur alles met de huidige inflatie is geworden. Bovendien is tweedehands kopen een stuk beter voor het milieu dan bijdragen aan nóg meer productie wanneer je iets nieuw koopt. Win-win!

Tweedehands verkoopwebsites halen slim hun voordeel uit de populariteit van tweedehands spullen. Zo gaan de prijzen op veel plekken flink omhoog, moet je betalen om te verkopen en moet je je een weg banen door advertenties en gesponsorde artikelen, voordat je vindt wat je zoekt. Wil je gewoon weer snel kopen en verkopen zonder gedoe? Dan is Markthandel.nl iets voor jou. Hier staan ruim 350.000 advertenties met van alles te koop.. 

7 voordelen van Markthandel.nl:

1. Makkelijk kopen en verkopen

Markthandel.nl is een online platform waar iedereen gratis een advertentie kan plaatsen om spullen te verkopen. Van auto’s, campers en fietsen tot kleinere spullen als bordspelletjes, boeken en kleding. Omdat het plaatsen gratis is, kunnen de spullen ook voor lagere prijzen weg. Al vanaf 1 euro!

2. Geen advertenties

Ook fijn: er wordt geen gebruik gemaakt van storende advertenties van nieuwe producten en grote aanbieders. Daarom kun je op Markthandel.nl ook écht goede en unieke koopjes vinden van particuliere verkopers. Daar worden we blij van, vooral nu alles verder zo duur is!

3. Groot aanbod tweedehandsauto’s

Omdat op veel andere tweedehands websites betaald moet worden om advertenties voor de verkoop van auto’s te plaatsen, is Markthandel.nl de ideale plek om jouw auto in de verkoop te zetten. Hier is het plaatsen van een advertentie namelijk volledig gratis, ongeacht de waarde van de auto. Ben je op zoek naar een tweedehandsauto? Neem dan eens een kijkje in het grote aanbod op het platform. Zoeken naar jouw nieuwe aankoop is overzichtelijk, en het contact met de verkoper verloopt veilig en snel.

4. Snel verkocht

Gemiddeld staat een advertentie op Markthandel.nl maar 3 dagen online voordat het item alweer verkocht is. Geen wekenlang wachten op een reactie, maar snel zaken doen. 

5. Zakelijke verkopers

Doordat veel bezoekers de site dagelijks weet te vinden is Markthandel.nl ook interessant voor ondernemers. De groei van het platform biedt een enorme kans om als ondernemer mee te maken. Je komt in contact met nieuwe kopers in de omgeving en gebruikt Markthandel.nl als een nieuw marketingkanaal. 

6. Gebruik de app voor extra gemak

Wil jij snel kunnen checken of je advertenties goed bekeken worden, of dat je bod is geaccepteerd? Dan kun je ook de Markthandel.nl app op je telefoon gebruiken. Zo heb je je online marktplaats ook onderweg snel bij de hand.

7. Veilig handelen

Je kunt veilig en handig chatten met potentiële kopers om te weten met wie je ‘zaken’ doet. Geen onbetrouwbare mensen aan de deur of onderhandelen met mensen met slechte bedoelingen. Markthandel.nl ziet erop toe dat het altijd veilig gebeurd door tips voor veilig handelen te geven en voorwaarden aan de advertenties te stellen. 

In samenwerking met:

Meer over: