Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Geef dit jaar iets spannends aan je valentijn en vervul zijn/haar fantasie

In samenwerking met:

Fantasieën zijn persoonlijk, helemaal op het gebied van liefde en seks. Uit onderzoek* blijkt dat er veel overeenkomsten in fantasieën zijn op basis van geslacht. Met Valentijnsdag om de hoek kan het geen kwaad om eens te kijken hoe je de fantasie van je partner (én die van jezelf) kunt vervullen.

Met valentijn fantasieën uit laten komen

Je kunt er absoluut niet omheen – iedereen houdt van fantaseren. Even uit de realiteit stappen en heerlijk ontspannen aan alles wat moet. Vaak fantaseer je over wensen en behoeften die niet kunnen worden vervuld. Door te fantaseren, kan je hier toch een beetje invulling aan geven.      

*Uit onderzoek van EasyToys blijkt dat 89% van ons wekelijks over seks fantaseert. Sommige fantasieën lenen zich best om in de werkelijkheid gestalte te krijgen. En nu valentijn voor de deur staat, is dit een goed moment om sommigen van jouw spannende fantasieën uit te laten komen. Iedereen wil verrast worden met valentijn! 

7 meest gegeven cadeaus voor valentijn

•    Een hotelovernachting
•    Een diner
•    Bloemen
•    Chocola
•    Lingeriesetje 
•    Parfum
•    Drank 

Erotische fantasieën: de verschillen tussen mannen en vrouwen 

Een cadeautje kopen voor Valentijnsdag blijkt best een lastige opgave. Mannen laten zich bij het kopen van cadeaus vooral leiden door hun fantasie, vrouwen doen dit aanzienlijk minder. Neem bijvoorbeeld een spannend lingeriesetje. Wanneer een vrouw op zoek gaat naar een lingeriesetje, kiest zij meestal een sexy setje, waarin zij zich op haar gemak voelt: lingerie die bij haar stijl past. Het moet mooi en sexy zijn én comfortabel zitten. In dat setje - die zij gewoon onder haar kleding kan dragen, doet zij ook de boodschappen en de was. Een vrouw kiest meestal voor een klassiek jarretelsetje in het rood of zwart. 

Als een man lingerie koopt voor een vrouw kiest hij het liefst een gewaagd en pikant setje. Het gaat hem vooral om het genot voor het oog en hij vraagt zich niet af of dat spannende lingeriesetje wel lekker zit. Ook sexy kostuums en rollenspel outfits zijn erg populair onder de mannen: van een bunny-pakje tot een streng en sexy politie-setje.      

Waarom vrouwen op zoek zijn naar romantiek en mannen naar spanning 

Dit verschil tussen mannen en vrouwen heeft een simpele verklaring: vrouwen zijn op Valentijnsdag meer op zoek naar intimiteit en liefde: echte romantiek. Bevestiging is hierbij het sleutelwoord - het liefst ziet zij op papier (of in daden) hoeveel haar partner van haar houdt. Een man is meer zeker van zijn zaak en weet dat de liefde wel goed zit. Hij is daarom op zoek naar spanning en lust. Houd dit altijd in je achterhoofd bij het kopen van een cadeau voor je partner.  

 Maak van je (spannende) fantasie werkelijkheid 

Durf je het aan? Stap jij dit jaar uit je comfortzone en laat je een deel van je fantasieën werkelijkheid worden? Wat is er leuker om samen te verkennen. Seks is de manier om te verbinden en om jullie band sterker te maken. Seks staat voor intimiteit, liefde, spanning én lust. Geef je partner dit jaar daarom een erotisch cadeau, iets waarvan jullie beide zullen genieten.

Seksspeeltjes-stellen

4 cadeautips voor Valentijnsdag

1. Een box vol romantiek

Je kunt hierbij denken aan een set als ‘14 Days of Love Box’. Deze set is speciaal ontwikkeld voor valentijn. De hartvormige cadeaudoos zit vol met spannende speeltjes voor koppels: van unieke speeltjes tot accessoires met een romantisch tintje. De doos heeft 14 aparte vakjes, zo kan je twee weken lang elke dag wat nieuws uitproberen. Hij blij, zij blij. 

2. Een box vol spanning 

Zit bij jullie de intimiteit wel goed en zijn jullie op zoek naar wat meer spanning onder de lakens? Ga dan voor een cadeaudoos vol spanning. Je hebt verschillende ’50 Shades of Grey’ boxen. Onze favoriet? De Secret Pleasure Chest box. In deze 8-delige cadeauset vind je verschillende bondage- en SM-producten voor een spannende avond in de slaapkamer. Denk aan een zweepje, handboeien en andere genotsartikelen. De set is zéér geschikt voor stellen die geïnteresseerd zijn in BDSM, maar nog weinig ervaring hebben. Ideaal om mee te beginnen. 

3. Een cadeau voor jullie samen 

Heb je toch liever een intiem cadeau? Dan is de Panthra Zuna Koppel Vibrator een perfect cadeau voor Valentijnsdag. Zoals de naam al zegt, is dit een vibrator voor koppels. Zo heb je er samen, tegelijkertijd plezier van. De vibrator wordt gedragen door de vrouw. Het smalle uiteinde wordt ingebracht, terwijl het andere uiteinde op de clitoris rust. Hierdoor wordt zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd. Door de nauwere opening én de stimulerende vibraties geeft het extra genot.

De Koppel Vibrator komt ook nog eens in panterprint en wordt geleverd in een heup/schouder tasje, zodat je het seksspeeltje altijd met je mee kunt nemen. 

4. Een sexy lingeriesetje

Zie jij jezelf of jouw partner toch het liefst in een sexy lingeriesetje? Ga dan op zoek naar een setje dat mooi, sexy én comfortabel is. Speel op veilig en ga voor een rood setje met niet te veel poespas. Er mogen best diamanten en strikken op zitten, mits het óók onder een outfit past. Twijfel je? Vraag dan gewoon om online advies bij EasyToys. Je kunt hen bellen, Whatsappen en mailen. Net wat jij fijn vindt. 

Wil je het écht goed doen? Schrijf op een kaart hoeveel je van je partner houdt. Het liefst zo uitgebreid mogelijk. Geef het kaartje samen met het spannende cadeau en je zult versteld staan van het resultaat. 

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: