Draai voor klassieke weergave

Reserveer je agenda voor spannende Singles Day, Black Friday en Party Play

In samenwerking met:

Dagen als Singles Day en Black Friday draaien dit jaar niet alleen om de hoge kortingen, ook om pure verwennerij. Aandacht voor jezelf en voor de mensen om je heen is belangrijker dan ooit. De komende maanden zijn daarom het ideale moment om jezelf of je partner in de watten te leggen met een speciaal cadeau. Je kunt natuurlijk een dagje naar de sauna gaan, maar een attribuut voor in bed kan veel meer (ontspannende) deuren openen. 

Uit onderzoeken blijkt dat men in deze onzekere periode vooral op zoek is naar aandacht, intimiteit en geluk. Dit gevoel wordt versterkt naarmate je ouder wordt. Er is niets intiemer dan een vrijpartij én tijdens het bedrijven van de liefde komt er het geluksstofje endorfine vrij. Twee vliegen in één klap! In dit artikel geven wij tips om het geluksgevoel te verhogen:

Wie slim koopt, koopt zijn cadeaus voor de feestdagen met korting

Waarschijnlijk ben je inmiddels al bekend met de meest bekende koopdagen: Singles Day. en Black Friday Wie slim koopt, koopt zijn cadeaus deze maand voor de feestdagen met korting. Om iedereen in deze grijze tijd wat op te vrolijken, kiezen dit jaar veel bedrijven ervoor om deze kortingsdagen om te zetten in kortingsweken. Fijn, zó heb je nog meer kans van slagen. Zorg er daarom voor dat je de volgende dagen in je agenda zet, dan loop je gegarandeerd geen korting mis. 

3 belangrijke koopevenementen in november en december:

  1. Singles Week: 1 november t/m 14 november 
  2. Black Friday Week: 15 november t/m 29 november 2021
  3. Party Play: 1 december t/m 31 december 

EasyToys-blackfridayEasyToys-SinglesDay EasyToys-party-play

1. Singles week aanbiedingen voor jou

Vanaf 1 november vind je speciale Single week acties voor jou op EasyToys met kortingen tot wel 60%. Dit geldt op veel verschillende producten: van tarzan vibrators tot vibrerende eitjes of automatische masturbators. Met op Singles Day zelf, 11 november, zelfs 11 super deals voor haar en 11 mega deals voor hem. 

2. Black Friday week Pre-Sale

Tijdens Black Friday koop je bij EasyToys jouw favoriete toys met mega korting. Vanaf 15 november kun je al profiteren van pre-deals tot 60% korting en op Black Friday zelf shop je bijna het gehele assortiment met kortingen tot wel 83% korting.

Deze 5 seksspeeltjes geven jullie genot en extase 

1.    Adventskalender 

Met de feestdagen voor de deur, is het alweer tijd om je te oriënteren op een origineel kerstcadeau. Na maanden wat summierder te leven door de pandemie, is het leuk om dit keer extra uit te pakken. De kans is groot dat je seksleven ook in een sleur is beland. Je hebt waarschijnlijk al jaren seks met dezelfde persoon op dezelfde plek. Dankzij de verschillende seksspeeltjes in deze spannende adventskalender is dit een appeltje eitje… Wel eentje die vibreert ;)

2.    Een seksspeeltje alleen voor haar

Wil je het allerbeste voor haar? Maak haar dan blij met het best verkochte seksspeeltje aller tijden. Maak kennis met de Statisfyer Pro. Dit is een luchtdruk vibrator die met luchtdruk zorgt voor bewegingen die voor een ultieme sensatie zorgen. Een vrouw komt hiermee heel fijn, gemakkelijk en snel klaar. 

3.    Een seksspeeltje alleen voor hem

Wil je hem een unieke beleving geven? Geef dan een Tenga ei cadeau. De naam verklapt het al een beetje, maar dit seksspeeltje heeft de vorm van een ei. Dit flexibele eitje trek je over zijn geslachtsdeel heen en beweeg je zachtjes op en neer. Dankzij de geribbelde binnenzijde komt de man op een unieke manier klaar. 

4.    Een spannend spel voor jullie tweeën 

Ben je uitgekeken op Ganzenbord? Maak dan kennis met het bordspel ‘Ultiem Verlangen’. Dit spel geeft je relatie een compleet nieuwe impuls door zijn prikkelende en intieme vragen. ‘Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner,’ is hier een van. Aan de hand van sensueel getinte opdrachten en vragen ontdekken jij en je partner precies wat jullie fijn vinden. Spelenderwijs doorbreken jullie barrières en komen jullie dichter tot elkaar. Hoe leuk?!

5.    Lingerie 

Een echte klassieker waarmee je jezelf of je partner écht verwend: een spannend lingeriesetje. Een vrouw voelt zich een stuk zelfverzekerder en aantrekkelijker als zij mooi ondergoed aan heeft. Dan nog maar niet te beginnen hoe haar partner het vindt… Win-win! 

3. November is Party Play maand

Party-Play-EasyToys

Play betekent seks en alles wat met seks te maken heeft. Het draait om plezier: experimenteren, leren én genieten! Samen spelen, samen delen of lekker alleen. Iedereen op zijn of haar eigen manier.

  • Tijdens de Party Play week kun je de mooiste cadeautjes onder de € 25,-, echte populaire klassiekers voor onder de kerstboom en de bestsellers van 2021 kopen. 

TIP: Vanaf 1 december is het EasyToys Kama Sutra Bucketlist boek beschikbaar! Nog een aanrader om in de agenda te zetten!

EasyToys nodigt je uit om deel te nemen aan Party Play - Year of the Play

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: