Ga naar de inhoud

Prinses Kate en haar kinderen maken cadeautassen voor gezinnen in nood

Update:
Prinses Kate en kinderen helpen bij maken van cadeautassen voor armen

Prinses Kate verrichtte onlangs, samen met haar kinderen George, Charlotte en Louis, vrijwilligerswerk. Dit deden ze bij 1 van de vele Baby Banks in het Verenigd Koninkrijk. Ze hielpen mee met het inpakken van cadeautassen voor gezinnen in nood. Bekijk hieronder de video.

Koninklijke hulp bij inzamelen kleding en speelgoed

De organisatie – waarvoor het koninklijke gezin vrijwilligerswerk verrichtte – ondersteunt gezinnen met kinderen die in armoede leven: door voorzieningen zoals tassen met kleding en speelgoed aan te bieden.

Het Britse hof deelde onderstaande video waarin de prinses van Wales en haar kinderen te zien zijn. Op de beelden zie je hoe George, Charlotte en Louis druk bezig zijn met het sorteren van passende kleding en leuk speelgoed voor kinderen van hun leeftijd. Prinses Kate liet na afloop weten dat haar zoon George graag nog een keer terugkomt om te helpen. Je ziet in de video duidelijk hoe bevredigend dit werk voor ze was. En het is voor veel mensen ook fijn om anderen te helpen via vrijwilligerswerk.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

In totaal 1500 cadeautassen van Baby Banks voor de armen

Dit jaar is het alweer de 5e keer dat Baby Banks tassen met benodigdheden voor kinderen in armoede samenstelt. In totaal zijn er deze keer 1500 van dergelijke tassen gemaakt.

Bekijk hier de beelden van de prinses en haar gezin stellen cadeautassen samen >>

Bron: ANP, Royal.uk.

Meer over: