Ga naar de inhoud

De PostcodeKanjer valt op 1 januari!

Update:
Nationale Postcode Loterij
In samenwerking met:

Waar zullen de miljoenen deze keer naartoe gaan? Ieder jaar weer is het spannend op 1 januari. Want dát de PostcodeKanjer valt, is gegarandeerd. Maar waar? Voor je het weet zijn ze onderweg naar jouw postcode. 

Meespelen met de Postcode Loterij

Iedere maand zijn er 60.000 winnende postcodes en 600.000 winnaars. Van de Postcode Loterij reiskoffer en ReCycle fiets, tot een gloednieuwe BMW X1 of i4. En op 1 januari natuurlijk de PostcodeKanjer van € 58,9 miljoen.

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

Goede Doelen

De Postcode Loterij steunt goede doelen op verschillende manieren. In totaal krijgen 146 goede doelen een meerjarige bijdrage. Deze organisaties kunnen ook in aanmerking komen voor een extra bijdrage voor een bijzonder project. Daarnaast ontvangt een aantal organisaties ieder jaar een eenmalige schenking. Vorig jaar brachten de ruim 3 miljoen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij maar liefst € 338 miljoen bij elkaar voor het goede doel.

Wil je zelf meespelen? Voor al € 15,25 ontvangt je het volgende: 

  • Meespelen voor jouw deel van de PostcodeKanjer van € 58,9 miljoen en de rest van de maandelijkse prijzenpot
  • Direct kans op € 50.000,- 
  • Een gratis Hollands Huisje (t.w.v. € 12,99)

Mis ‘m niet en speel vandaag nog mee. Dan bent je zeker van jouw deel als ze de miljoenen bij jou in de straat verdelen. Wat zou jij met die miljoenen doen?

In samenwerking met:

Meer over: