Ga naar de inhoud

Peter Gillis heeft zin in de toekomst met zijn nieuwe liefde Wendy

Update:
Peter Gillis

Cupido heeft weer eens goed raak geschoten. Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft sinds kort een nieuwe liefde gevonden. Wendy van Hout laat zijn hart sneller kloppen en dat schreeuwt hij maar wat graag van de daken.

Gillis, bekend van het tv-programma Massa is Kassa, had jarenlang een relatie met Nicol Kremers, beter bekend als ‘Nicolleke’. Het stel brak eind vorig jaar met elkaar en dat bracht de nodige emoties met zich mee. Gelukkig voor Gillis lacht het leven deze gewiekste ondernemer weer toe. Hij is tot over zijn oren verliefd op deze prachtige brunette.

Bijzondere klik

Op Instagram laat Gillis weten: “Family first, maar ik wil dit mooie nieuws nu ook graag met jullie delen! Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven.❤️ Ik heb @wendy.van.hout in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik. Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen!”

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

Ook Wendy laat weten ook erg gelukkig te zijn met de 61-jarige Gillis. Ook zij plaatste een bericht op Instagram: “Eindelijk de stilte voorbij en mag ik vertellen hoe blij ik ben met jou!!❤️👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏼#liefde

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

Wie is deze Wendy van Hout?

De nieuwe liefde van Gillis is afkomstig uit Eindhoven. Zij is moeder van 5 kinderen (19, 17, 11, 9 en 4 jaar) uit 3 eerdere relaties. Zowel met haar exen als haar kinderen heeft ze goed contact. Het schijnt ook dat de hele kinderschare Gillis al heeft ontmoet en dat dit prima klikte. Van Hout noemt zichzelf momenteel entrepreneur en styliste. In haar jeugd reisde zij mee met de kermis. Daarna stortte ze zich op de mode en accessoires en opende zij 2 winkels, deze gingen helaas failliet. Vervolgens deed ze een opleiding tot tatoeëerder en opende ze een tattooshop. Haar hart lag nog steeds bij de mode en 2 jaar geleden begon ze daarom een webshop waar ze wederom kleding verkoopt. Van Hout vindt het belangrijk om haar eigen boontjes te doppen en financieel onafhankelijk te zijn.

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

10e seizoen Massa is Kassa

Het 10e en nieuwe seizoen van Massa is Kassa is afgelopen dinsdag op SBS6 weer van start gegaan. Daarin is, de overigens enorm afgevallen, Gillis ook met zijn kersverse liefde Van Hout te zien. Dat wordt ongetwijfeld een verrassend seizoen.

Meer over: