Ga naar de inhoud

Opgebiecht: ‘Zij geeft mij wat mijn vriend niet lukt’

Update:

Opgebiecht: “Mijn beste vriendin en ik hebben elke week seks omdat onze vriendjes ons niet seksueel kunnen bevredigen.” Jennifer (25) en Sarah (26) zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. In de loop der jaren hebben ze allebei serieuze relaties (gehad) met mannen. Ondanks dat geven ze elkaar wekelijks, heerlijke orgasmes tijdens hun ontmoetingen. 

Onverwachte wending: seks met een vrouw

“Sinds de 8e groep zijn we beste vriendinnen. Met het verstrijken van de tijd en de veranderingen die het opgroeien met zich meebrengt, is onze vriendschap altijd sterk en standvastig gebleven”, vertelt Jennifer. “Onze vriendschappelijke relatie nam een onverwachte wending in ons laatste jaar van de middelbare school toen we beiden begonnen uit te gaan met onze respectievelijke vriendjes. Hoewel het fijn was om een metgezel te hebben om mee naar de film te gaan en romantisch mee uit eten te gaan, merkten we allebei dat onze vriendjes ons seksueel niet bevredigden. Wat we ook deden en ondanks de vele aanwijzingen die we gaven aan onze mannelijke vriendjes, ze konden ons niet het genot geven dat we wilden. De aanrakingen en de seks waren anders met een man en zonder een orgasme.” 

Ons geheim: seks met een vrouw

“Eerst was ik terughoudend. Ik had nog nooit seks gehad met een andere vrouw. Maar Sarah haalde me over en daar ben ik blij om. Het was de meest verbazingwekkende ervaring van mijn leven. Ik voelde een intense band met haar en elke keer als we seks hadden, bereikte ik een heerlijk, krachtig orgasme. Zoiets had ik nog nooit eerder met een man had gehad. Dit moesten we verder uitzoeken. Zo spraken we elke week af om onze verlangens te bevredigen. We verkenden elkaars lichaam en ontdekten genot dat we nooit eerder hadden gekend. We konden niet anders dan helemaal in elkaar opgaan en al snel werden deze wekelijkse ontmoetingen ons grootste geheim.”

Bang om veroordeeld te worden

“Onze vrienden zijn niet op de hoogte van het plezier dat we beleven en daardoor voelen we ons soms beschaamd en schuldig. We zijn bang dat ze het niet accepteren en de relatie beeïndigen. Of dat we veroordeeld worden door leeftijdsgenoten en familie, daarom houden we de reden van onze bijeenkomsten geheim. Ik denk er niet aan om ermee te stoppen. Dit is een aanvulling op mijn ‘gewone’ relatie. We zijn in staat om elkaars gepassioneerde kant naar boven te halen. Voor ons voelt het als een extra voordeel vanuit de vriendschap. Seks met een vrouw is helemaal niet zo gek.”

Onze vrijpartijen duren wel 1,5 uur

“Allebei hebben we ontdekt dat we met elkaar een heerlijk orgasme bereiken dat we nog nooit door en met iemand anders hebben gevoeld. We voelen een diepe band en begrip met elkaar waardoor we echt plezier vinden in onze wekelijkse ontmoetingen. We beleven allebei onze fantasieën en delen onze diepste verlangens. Onze tijd samen is altijd ongelooflijk plezierig, duurt wel 1,5 uur en resulteert vaak in meerdere orgasmes. Het is nu al jaren aan de gang en ik wil het voor geen goud meer missen. We hebben nu allebei een serieuze relatie en willen misschien aan kinderen beginnen. Niets is vergelijkbaar met de band en het plezier dat ik krijg als ik met mijn beste vriendin Sarah ben. Ik ben verslaafd aan seks met haar.”

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: