Ga naar de inhoud

Opgebiecht: ‘Ik stuurde per ongeluk pikante foto’s naar mijn stiefzoon’

Update:

Julia (54) is dolgelukkig met haar nieuwe relatie, en de spanning die daar weer bij komt kijken. De kriebels, het verlangen… Een pikant berichtje en wat pikante foto’s kan ze daarom af en toe niet laten. Tot er eentje per ongeluk naar haar stiefzoon gaat.

Nog steeds durft ze hem nauwelijks onder ogen te komen.

Nieuwe relatiekriebels

“Ik was al 5 jaar gescheiden en vrijgezel toen ik Bart (61) tegen het lijf liep op de verjaardag van een gezamenlijke vriendin. De vonk sloeg al snel over, en opeens voelde ik al die dingen die ik in mijn vorige huwelijk al jaren niet meer had gevoeld: vlinders in de buik, de constante behoefte om bij elkaar te zijn, en ja, ook tussen de lakens sprongen de vonken ervan af. Heerlijk om dat weer te ervaren.”

Klik met kinderen

“Na al een paar weken daten was het dik aan. En al snel betekende dat ook dat we elkaars kinderen gingen ontmoeten. Bart vond dat belangrijk, want zijn band met zijn zoon Kevin (31) is enorm hecht. Dat vond ik best spannend: Barts vrouw is een aantal jaar geleden overleden en ik wist dat Kevin het daar moeilijk mee had. Ik wilde niet dat hij het gevoel zou hebben dat ik haar kwam vervangen. De eerste ontmoeting ging eigenlijk heel goed. Het klikte leuk en in de maanden daarna zag ik Kevin en zijn gezin regelmatig. Ook Bart klikte goed met mijn 2 dochters. Het kan allemaal niet beter, zou je denken. Toen ging het mis…”

Pikante foto’s

“Bart en ik wonen nog niet samen, en het apart zijn werd steeds lastiger. In het begin van een relatie is het verlangen naar elkaar zo groot. Dat verlangen uitte zich meer dan eens in het sturen van pikante berichtjes naar elkaar. Iedere keer gingen we daar een stapje verder in. Ik vond het maar wat interessant: toen ik mijn ex ontmoette, konden we elkaar natuurlijk nog helemaal geen berichtjes sturen. Voor mij was dit allemaal nieuw, en ik had er enorm veel lol in. Op een gegeven moment begon ik Bart te verleiden met spannende foto’s. In een nieuw lingeriesetje, of wanneer ik net uit de douche kwam. Bart vond het fantastisch.”

Naaktfoto naar stiefzoon

“Toen ik op een zaterdagochtend een berichtje naar Bart stuurde, naakt vanuit bed met de tekst ‘ik kan niet wachten tot je naast me ligt’ erbij, legde ik daarna mijn telefoon weg en ben ik ontbijt gaan maken in de keuken. Toen ik een uurtje later weer op mijn telefoon keek, zakte de moed in mijn schoenen. Een berichtje van Kevin: ‘Ik denk (hoop) dat je de verkeerde hebt ;).’ Ik had de foto naar Kevin gestuurd! Ik moest bijna overgeven van schaamte. Het liefst wilde ik mijn telefoon uit het raam gooien en naar een ver land verhuizen.” Het waren hele pikante foto’s.

Misselijk van schaamte

“Ik begreep mijn fout al snel: Kevin en Bart hebben precies dezelfde profielfoto op WhatsApp, een foto van hen samen op een vakantie in Spanje. Normaal staat Bart bovenaan mijn gesprekken, maar toevallig had ik die dag ervoor met Kevin gesproken over een verjaardagscadeau voor Bart. Met mijn slaaphoofd moet ik de foto gezien hebben en gedacht dat het Bart was. Ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik verwijderde meteen mijn bericht aan Kevin, maar het kwaad was al geschied. Ik maakte duizendmaal excuses en legde uit dat het bericht inderdaad voor Bart bestemd was.”

Ongemakkelijk gevoel over de pikante foto’s

“Meteen belde ik Bart overstuur op, maar die kon er gelukkig hartelijk om lachen, en verzekerde me dat Kevin dat ook ongetwijfeld kon. Dat was misschien ook wel zo, maar ik vond het toch vreselijk. Hoe kon ik Kevin nu weer onder ogen komen? Ik probeerde het wekenlang uit te stellen, maar op Barts verjaardag moest ik er toch aan geloven. Toen ik daar aankwam, zei ik Kevin en zijn vriendin met een knalrood hoofd gedag. Kevin maakte meteen een grapje: ‘Daar is ze hoor, met kleding deze keer!’. Het brak het ijs een klein beetje, maar nog steeds voel ik me ongemakkelijk bij hem en ben ik liever niet met hem alleen. Daar baal ik van, want het ging net zo goed. Hopelijk slijt de schaamte met de tijd.”

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: