Ga naar de inhoud

Opgebiecht vreemdgaan: ik doe het al 5 jaar stiekem met mijn buurvrouw

Update:

Tom (36) woont 12 jaar samen met Rachel, ze hebben een goede relatie en kennen elkaar door en door. Tom ervaart, ondanks de goede relatie, de sleur van het samenwonen en mist spanning op liefdesgebied. Sinds 5 jaar gaat Tom vreemd met de buurvrouw. Hij weet niet hoe hij dit moet stoppen.

Dagelijks ritueel

Julia is een alleenstaande vrouw en woont naast Tom en Rachel. Jarenlang hebben ze geen woord met elkaar gewisseld, alleen elkaar vluchtig gegroet. Hoewel Julia zijn naam niet wist, was ze meteen gefascineerd door zijn knappe gezicht en sterke lichaamsbouw. Tom groette elke ochtend voordat hij naar zijn werk ging de buurvrouw met een vriendelijke lach, wanneer zij haar hond aan het uitlaten was. Julia is een prachtige vrouw met een vriendelijk hart en een boeiende ziel. Hij voelde zich tot haar aangetrokken vanaf het eerste moment dat hij haar zag. “2 jaar lang heb ik niets met dit gevoel gedaan”. Vreemdgaan kwam ook niet in hem op

Pakketje ophalen

Op een dag lag er een briefje in de bus dat er een pakketje bij de buurvrouw was bezorgd. Rachel vroeg Tom om het pakket op te halen. “Ik vergeet die dag nooit meer”. Julia vroeg of ik wat wilde drinken en tijdens die ontmoeting was het duidelijk dat ze beide veel opgebouwde seksuele spanning naar elkaar toe hadden.

Vanaf die dag begonnen Julia en Tom elkaar regelmatig in het geheim te zien. Ze spraken op wisselende tijden af, als er niemand in de buurt was, en praatten, lachten en deelden dagelijkse dingen, het werk en meer. Alle dingen die Tom en Rachel al 2 jaar niet meer deelden, deelde hij met de buurvrouw. Hun affaire was een heerlijk geheim dat geen van beiden wilde verstoren. Bij elke ontmoeting kwamen ze dichter bij elkaar. 

Geheime momenten

“Elk excuus wat je maar kan bedenken gebruikte ik om Julia te zien”. Tom sloop midden in de nacht zijn huis uit om de buurvrouw te zien. Alle zogenaamde overuren van werk was ik in het huis naast ons. “We hadden vluggertjes in mijn auto, 2 straten verderop”. Het vreemdgaan voelde zo goed om in haar aanwezigheid te zijn.” Ik had me lang niet meer zo gevoeld. Door haar voelde ik me levend, alsof ik weer iets waard was. Ik wist dat als ik het mijn vriendin zou vertellen, ze er kapot van zou zijn, en ik kon het niet verdragen haar zo te kwetsen.
Ik dacht er meer en meer aan, maar ik kon mezelf er niet toe zetten om de waarheid op te biechten. Ik was te bang voor wat ze zou denken en hoe ze zou reageren. Wist dat ik het haar moest vertellen, maar toch kon ik het niet”.

2 geliefden, maar toch vreemdgaan

“Ik weet niet waar de tijd is gebleven, ik hou het nu al 5 jaar vol”. Mijn buurvrouw is akkoord met mijn relatie met Rachel. En zij heeft niets in de gaten. “Ik zit in een dagelijkse routine”. Doordeweeks zie ik Julia vaak en in de weekenden ben ik volledig met mijn eigen vriendin met wie ik samenwoon. “Ik vraag me af wat er mis is met mij want ik voel me niet super schuldig”. Volgens de regels van een monogame relatie zou ik dit niet moeten doen. Vreemdgaan mag toch niet?

Sinds mijn affaire met de buurvrouw is mijn relatie met Rachel enorm verbeterd. In het weekend genieten we van elkaar en doen we leuke dingen, we lachen weer samen. “Door de seks met Julia heb ik meer zin in Rachel”.  “Ik ben bang om ze allebei te verliezen als ik de waarheid vertel”. De buurvrouw wil dat ik mijn vriendin verlaat en bij haar kom wonen. “Ik wil mijn vriendin niet verlaten, maar ook de buurvrouw niet loslaten”. 

Voorlopig wil ik (nog) niet nadenken over de gevolgen .. er komt een dag dat het uitkomt! Tot die tijd geniet ik zolang het kan. Vreemdgaan heeft zo zijn voordelen.

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: