Ga naar de inhoud

ONS programma voor februari: Engelse humor

Update:
Televisiezender ONS Kijk bij OONS, programma februari
In samenwerking met: ONS tv

In februari zie je bij ONS tv de mooiste, inspirerende en nostalgische programma’s en films. Deze maand krijg je het als je liefhebber bent van Britse Comedy druk: de saaie maand februari is namelijk dé feestmaand van ONS voor mensen die van Engelse humor houden. Dit staat er allemaal op het programma.

Natuurlijk blijf je nog iedere dag genieten van de populaire serie The Love Boat, maar dit wil je ook niet missen!

Serie ‘Allo ‘Allo!

De tijdloze comedy ‘Allo ‘Allo! draait om café-eigenaar René Artois (acteur Gorden Gaie) van wie het leven op zijn kop gezet wordt door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven in de zaak voort te zetten. Maar René Artois is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen willen zijn lichaam en het Franse verzet wil zijn brein. En de Duitse bezetter? Die heeft het voorzien op zijn worst.

  • Vanaf 29 januari iedere maandag om 17.00 uur, herhaling op donderdag om 22.00 uur.

Serie Keeping Up Appearances

Bij ONS geniet je in februari ook van de onvergetelijke serie Keeping Up Appearances met de beste oneliners van actrice Patricia Routledge in de rol van Hyacinth Bucket.

Sociale streber Hyacinth Bucket staat in haar buurt bekend als een vervelend mens. Ze doet zich voor als iemand uit de hogere klasse. En houdt zich voortdurend bezig met liefdadigheid voor de lagere klassen. Door de capriolen van haar minder nette zussen Rose en Daisy (en Daisy’s man Onslow) rijden haar regelmatig in de spaken. Dit levert hilarische situaties op. De serie staat bekend als 1 van de beste Britse comedyseries ooit gemaakt.

  • Vanaf 29 januari iedere maandag om 17.30 uur, herhaling op donderdag om 22.30 uur.

Voor je verder leest kijk even naar de legendarische uitspraken van Hyacinth Bucket >>

Samen met de serie One Foot In The Grave en Hi-de-Hi! veel series om te kijken, waarbij je vanaf 26 februari ook nog eens de fantastische serie Charlie’s Angels te zien krijgt.

  • Charlie’s Angels is vanaf 26 februari iedere maandag om 20.30 uur te zien, met de herhaling op zaterdag om 20.30 uur.

Film kijken bij ONS in februari

Naast series kun je deze maand ook weer genieten van de beste klassiekers op het gebied van film. Iedere woensdag en zaterdagavond is het weer filmavond bij ONS met onder andere de verfilming van de rockopera Tommy en de film All That Jazz.

Benieuwd naar de rest van onze verdere programmering? Kijk op de website van ONS voor het volledige programma.

Hoe kan ik ONS ontvangen?

ONS is te ontvangen via de gebruikelijke aanbieders van digitale televisie in Nederland. Bij sommige providers is ONS in het basispakket opgenomen, bij anderen in een plus- of themapakket. Weten waar je deze televisiezender vindt bij jouw provider? Kijk in het overzicht.

Ziggo abonnees let op: 12 december verhuisde ONS bij Ziggo naar kanaal 50 in het basispakket. ONS is daar nu te zien op kanaal 211.

In samenwerking met: ONS tv

Meer over: