Ga naar de inhoud

Meghan Markle denkt dat ze succesvoller is zonder Harry

Update:
Meghan Markle nieuwe acteer carriere in Hollywood

Ja, je leest het goed: Meghan Markle begint in haar eentje een nieuwe Hollywood-carrière, omdat ze denkt dat ze succesvoller is zonder Harry. Volgens verschillende bronnen heeft Meghan Markle grootse plannen om haar acteer carrière in Hollywood nieuw leven in te blazen.

Dit keer wil ze het helemaal op eigen kracht doen, los van haar relatie met prins Harry. Hoewel het koppel tot nu toe veel van hun projecten samen heeft gedaan, is Meghan ervan overtuigd dat ze meer succes behaalt als ze solo te werk gaat. Bijzonder nieuws, want de prins had veel moeite met haar acteer carrière. Hoe dit precies zit, lees je hier.

Gaat Meghan Markle weer acteren?

Onlangs sloot Meghan een contract met het prestigieuze talent-agentschap WME, dat ook toonaangevende sterren zoals Dwayne Johnson, Adele en Serena Williams vertegenwoordigt. De keuze voor dit agentschap toont haar vastberadenheid om een prominente rol te spelen in de entertainmentindustrie. Ze gelooft dat ze door onafhankelijk te handelen een ‘power player in Hollywood’ kan worden.

Hoe zit het tussen Meghan en prins Harry?

Hoewel Meghan vastberaden is om haar stempel op Hollywood te drukken, is de toekomst van haar relatie met prins Harry onzeker. Er zijn geruchten over een mogelijke scheiding, maar sommige bronnen dichtbij het koppel ontkennen dit. Eerdere berichten suggereren dat Harry moeite had met het hectische Hollywood-leven van Meghan, maar er zijn nu speculaties dat ze naar Malibu willen verhuizen om dichter bij de Hollywood-scene te zijn.

Eerdere projecten Meghan Markle

Meghan Markle had een zeer succesvolle acteercarrière voordat ze de overstap maakte naar het koninklijke leven. Een van haar meest prominente rollen was die van Rachel Zane in de populaire juridische dramaserie “Suits.” Ze vertolkte dit personage van 2011 tot 2018 en kreeg ontzettend veel erkenning en lof voor haar optreden. Voor “Suits” verscheen Meghan in verschillende televisieshows en films. Enkele van haar opmerkelijke televisiewerk omvatte gastrollen in series zoals “Fringe,” “CSI: Miami,” “90210,” en “Without a Trace.” Ze had ook rollen in televisiefilms zoals “When Sparks Fly” en “Dater’s Handbook.”

Nog geen nieuwe projecten bekend

Op dit moment zijn er nog geen specifieke projecten bekendgemaakt waar Meghan aan zal werken bij WME, maar fans en critici wachten met spanning af op de aankondiging van haar nieuwe ondernemingen. Wat het ook wordt: Meghan is vastbesloten om haar Hollywood-dromen na te jagen en een indrukwekkende carrière te realiseren.

Meghan Markle schitterde in de populaire serie Suits

Meer over: