Ga naar de inhoud

Meest voorkomende seksuele fantasieën

Update:

Seksuele gedachten maken een groot deel uit van de menselijke natuur en spelen een belangrijke rol in ons leven. Of we nu op zoek zijn naar iets fysieks of emotioneels, seksuele fantasieën bieden ons een manier om onze verlangens op een veilige manier te verkennen. De meeste mensen zijn niet op de hoogte van alle verschillende soorten seksuele fantasieën die er zijn. Waar wacht je op? Bekijk een lijst met de meest voorkomende seksuele fantasieën en ontdek wat jou opwindt.

Wat zijn seksuele fantasieën?

Seksuele fantasieën zijn verhalen of ideeën over seks die niet echt fysiek zijn. Ze spelen zich af in jouw hoofd. Ze kunnen over alles gaan, van romantische relaties tot masturbatie. Wat zijn de verschillende soorten seksuele fantasieën? Er zijn veel verschillende soorten seksuele fantasieën, maar enkele van de meest voorkomende zijn: je voorstellen dat je met een ander hoofdpersonage dan jezelf bent (heteroseksueel of homoseksueel), rollenspellen, fantaseren over sex met een collega en je voorstellen dat je seks hebt met een vreemde die je op straat zojuist bent tegengekomen.

16 meest voorkomende seksuele fantasieën

Seksuele fantasieën kunnen over van alles gaan, van zoenen en knuffelen tot seks hebben in verschillende posities. Er zijn veel verschillende seksuele fantasieën en verlangens, maar hier zijn 16 van de meest voorkomende. Zit jouw fantasie ertussen?

1. Seks met de partner van iemand anders. 

2. Het zijn van een sekswerker en hiervoor betaald krijgen.

3. Een trio is 1 van de meest populaire seksuele fantasieën. 

4. Het ontvangen van orale seks van iemand van hetzelfde geslacht of iemand die een totale vreemde is.

5. Gepenetreerd worden door een voorwerp zoals een (voorbind)dildo. 

6. Hebben van gemeenschap met een persoon op een dierlijke manier, op z’n hondjes of anale seks.

7. Seksueel contact met iemand die zwanger is.

8. Seksueel contact hebben met een groep mensen die je niet echt kent.

9. Diverse vormen van BDSM. Denk aan bondage en discipline; pak slaag, slavernij, dominantie, groepsseks en onderwerpingsseks.

10. Seks hebben door middel van een rollenspellen, bijvoorbeeld met een dokter, crimineel, politieagent of met een mythologisch wezen uit een film. 

11. Masturbatie, alleen of in combinatie met een andere persoon. 

12. Kijken naar mensen die seks hebben, pornografie kijken, alleen of met een bekende.

13. Seks met een persoon in transitie, die zowel borsten als een penis heeft. 

14. Seks onder de douche: dit is een veel voorkomende seksuele fantasie.

15. Seks in het openbaar met de kans om betrapt te worden.

16. Erotische seks van twee lesbische vrouwen.

Tips om fantasieën op te wekken

Hoe ontspanner je bent des te hoger is je libido. Kijk naar opwindende foto’s. Luister naar sensuele muziek die je in de stemming brengt. Lees een spannend erotisch verhaal of schrijf er zelf 1. Schrijf in het geheim je fantasie uit in detail. Gebruik seksuele termen en uitdrukkingen in je schrijven om de fantasieën realistischer te maken. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil dat je aan mijn pik zuigt’ of ‘ik ben zo nat’. Wanneer je jezelf seksueel prikkelt, vergroot je de kans dat je erotische dromen uitkomen!

Ontdekkingsreis

Seksuele fantasieën kunnen een leuke en plezierige manier zijn om je seksualiteit te ontdekken. Ze kunnen je ook ideeën geven voor nieuwe seksstandjes, relaties en fantasieën. Het is belangrijk om eerlijk te zijn over wat je zoekt in een partner en je niet onder druk gezet te voelen om seks te hebben met iemand die niet aan je verwachtingen voldoet. Door open en eerlijk te zijn over je seksuele fantasieën, kun je iemand vinden die compatibel is en er ook in geïnteresseerd is om met jou een leuke tijd te hebben. Of je brengt dit artikel ter sprake om het thema bespreekbaar te maken. 

Meer over: