Ga naar de inhoud

Juridisch Loket krijgt steeds meer hulpvragen

Update:
Juridisch Loket

Sinds de aanvang van dit jaar wendden in totaal meer dan 340.000 personen zich tot het Juridisch Loket. Dit is een stijging van 22% in vergelijking met het voorgaande jaar. Dagelijks melden gemiddeld 1500 personen zich met een allerlei juridische vraagstukken.

Wist jij dat je gratis bij ze terecht kunt? Lees verder.

Cliënten zeer tevreden over hulp Juridisch Loket

Uit een recent klantencontactonderzoek blijkt dat een ruime meerderheid van de respondenten, die gebruik maakten van dit platform, aangeeft zeer te zijn over de geboden ondersteuning.  

De voornaamste onderwerpen van de vragen betreffen:

  • Arbeidsaangelegenheden
  • Ontslag
  • Ziekte
  • Contracten

Vanaf het prille begin van dit kalenderjaar bieden ze diensten kosteloos aan. Voor dringende kwesties verlenen ze directe bijstand. In andere gevallen kan een jurist op een later tijdstip contact opnemen of er wordt een afspraak bij het dichtstbijzijnde fysieke loket ingepland. “Onze cliënten zijn zeer goed te spreken zijn over de geboden ondersteuning, getuige het toekennen van een ruime 8 als waardering”, aldus een woordvoerder van het Juridisch Loket.

Ook groei in het aantal bezoekers online

Het aantal bezoekers aan de fysieke locaties is niet alleen aanzienlijk toegenomen, er is tevens een groei waarneembaar in het aantal individuen dat de website van het Juridisch Loket raadpleegt voor tips, adviezen, en voorbeeldbrieven

Het Juridisch Loket: gratis en toegankelijk

Het Juridisch Loket is de toonaangevende gratis bron voor juridische ondersteuning in Nederland. De diensten worden aangeboden aan iedereen die juridisch advies nodig heeft. Of je nu vragen hebt over verzekeringskwesties, huurverhogingen, of andere juridische vraagstukken, het platform is laagdrempelig en staat voor iedereen klaar. Dus ook voor jou!

Voor rechtsbijstand kan het ook verstandig om evengoed een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten, zo voorkom je bij eventuele conflicten torenhoge advocaatkosten.

Bron: Juridisch Loket.

Meer over: