Ga naar de inhoud

Gratis e-books en luisterboeken 50 dagen lang

Update:

Er worden steeds meer boeken verkocht en dat begrijpen wij, want wat is er nou fijner dan in de winter een goed boek te lezen óf luisteren? Heerlijk op de bank, onder een comfortabel kleed en zacht muziekje op de achtergrond. Of het nou regent of sneeuwt buiten: het is binnen prima vertoeven! Luisterboeken zijn de oplossing.

Goed nieuws voor onze Startpagina.nl gebruikers! Geniet de komende 50 dagen gratis van meer dan 350.000 luisterboeken en e-books op Nextory. 

Gratis-ebooks

Exclusieve Startpagina vouchercode voor luisterboeken

Nextory biedt een uitgebreid aanbod van de beste e-books en audioboeken die je 50 dagen kunt uitproberen met deze exclusieve code. Hun selectie van boeken omvat een grote variatie aan genres, auteurs en onderwerpen, zodat er voor iedereen iets tussen zit. En het beste van alles, het is dus helemaal gratis. Lees verder om te ontdekken hoe je de boeken kunt downloaden en hoe je het meeste uit je gratis boeken kunt halen.

Voorwaarden gratis e-books en luisterboeken

  • Na registreren probeer je 50 dagen lang gratis het totale aanbod van Nextory
  • Je vult alleen je e-mail adres in en maakt een wachtwoord aan
  • Gebruikt onderstaande vouchercode (oranje button)
  • Het aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden!
Gratis-luisterboeken-ebooks

Luisteren of lezen? Het is aan jou!

Kies tussen bestsellers, romans, thrillers, fascinerende biografieën of vele andere spannende en feel-good verhalen. En voor wie niet kan stoppen met boeken verslinden, bij Nextory kun je zoveel boeken luisteren en lezen als je wilt. Welk boek kan jij niet wegleggen?

 

Meer over: