Ga naar de inhoud

Geld verdienen met je mening, hoe zit dat precies?

Update:

Wist je dat je online geld kan verdienen door jouw mening te delen? Bedrijven gebruiken jouw mening om hun producten te ontwikkelen en te verbeteren. Dit wordt vaak gedaan door middel van (online) enquêtes. In ruil hiervoor krijg je een mooie beloning. Geld verdienen met jouw mening doe je zo:

Jouw mening is waardevol!

Bedrijven willen constant nieuwe producten creëren of bestaande producten verbeteren. Om dit soort ideeën te toetsen, hebben ze de juiste kennis nodig. Alleen zo kunnen bedrijven geïnformeerde keuzes maken en nieuwe producten ontwikkelen. Heb je ooit nagedacht om hier een rol in te spelen? Verdiep je dan eens in de wereld van de (online) enquêtes en marktonderzoek. De informatie die jij deelt, heeft direct invloed op de besluitvorming van bedrijven. Aan het eind van de dag komen nieuwe producten tot stand met jouw hulp. Hoe gaaf is dat?

Snel en makkelijk geld verdienen vanuit huis

Met het invullen van enquêtes lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Het leuke is dat je met het delen van jouw mening snel en makkelijk geld kunt verdienen, gewoon vanuit je luie stoel. Zo kan je in een half uur wel € 60,- verdienen. Enthousiast geworden? Laten we beginnen! Het enige wat je nodig hebt, is een computer, tablet of mobiel en een goed werkende internetverbinding.

Geld verdienen met jouw mening kan op verschillende manieren. Voordat je je overal klakkeloos aanmeld, is het goed om te kijken welke website er echt bij jou past.

Geld verdienen met je mening: Kijk goed naar de beloning

Let goed op, de beloning verschilt per platform. Niet alleen de hoogte van de vergoeding, maar ook de manier waarop je beloond wordt. Zo hanteren bepaalde websites een puntensysteem. Deze punten kan je dan weer inwisselen voor kortingen, cadeaubonnen of andere producten. Je moet dan even sparen, maar dan heb je wel wat. De meeste websites belonen je (gelukkig) gewoon met geld. Dit wordt rechtstreeks naar je rekeningnummer overgemaakt. Super fijn!

Hoewel het echte geld natuurlijk veel aantrekkelijker klinkt, is zo’n puntensysteem zo slecht nog niet. Het is leuk om ergens naartoe te werken en je wordt er uiteindelijk altijd voor beloond. Zo heb ik vorig jaar een paar mooie schoenen van 100 euro kunnen kopen – alleen maar door die cadeaubonnen.

15 platforms: geld verdienen door je mening te delen

  1. Respondenten (geld)
  2. Stempunt (cadeaubonnen)
  3. Enquêtepanel
  4. Opinieland (cadeaubonnen)
  5. Panelclix (geld)
  6. BeenQ (geld)
  7. Lifepoints (geld)
  8. GFK-panel (cadeaubonnen)
  9. YouGov (cadeaubonnen)
  10. Maximiles (cadeaubonnen)
  11. I-Say (geld)
  12. Panelwizard (geld)
  13. FactSnapp (geld)
  14. Opinionbar (geld)
  15. Betaaldeenquetes.nl (cadeaubonnen)

Beginnen met online geld verdienen

Wanneer je je aanmeldt, merk je al snel dat er je verschillende vragen moet antwoorden. Dit kan best een tijdje duren, reken ongeveer 30 minuten per platform. Even een eenmalig werkje, maar het is het zeker waard. Deze informatie hebben bedrijven namelijk nodig om een profiel van je te vormen. Zo kan een bedrijf beter inschatten of de vragen aan de juiste personen gesteld worden. Na het aanmaken van je profiel kun je echt te werk gaan door enquêtes in te vullen, wanneer en zo vaak je zelf wilt.

Meer over: