Ga naar de inhoud

Gekke seksplekken, ontdek deze top 20

Update:
gekke seksplekken top 20

Het hebben van seks op openbare plekken kan een spannend avontuur zijn! Zorg dat je niet betrapt wordt. Super heerlijk om het stiekem te doen op een van deze plekken, lees de tips waar je een vluggertje kan doen.

Iets anders dan in de slaapkamer en op het aanrecht

Natuurlijk kun je de hele Kamasutra thuis gaan doen. Elkaar nemen bovenop de wasmachine, in een lege badkuip of op het aanrecht. Nog spannender is het om lekker geil te zijn en het te doen op de meest bizzarre plaatsten. Samen met je partner, minnaar of minnares, die ene collega van het werk of met een compleet vreemde. Dat is aan jou. We nemen de gekste plekken met je door.

1. Handwerk in de bioscoop

Lekker in het donker, heerlijk je partner vingeren of aftrekken in de bioscoop, wordt erg veel genoemd als spannende plek. Je kunt niet bovenop gaan rijden, want dat valt dan net weer teveel op. Wel kun je beginnen met wat handwerk en daarna verder gaan op de vloer als je geen buren hebt. Zorg wel dat je de meest achterste rij pakt zodat degene die de film aanzet in het welbekende ‘hokje’ jullie net niet kan zien!

2. Seks op het strand

Wanneer het donker is of op klaarlichte dag onder een handdoek is het heerlijk om een potje seks te hebben. Let wel op met zand dat overal tussen kan gaan zitten.

3. In de sauna

Super heet, letterlijk en figuurlijk. In de sauna of in een stoomcabine is nog beter. Op deze plekken is het vaak wat donkerder en een prima plek om de liefde te bedrijven. Pas wel op dat er geen camera´s hangen.

4. Op een openbare parkeerplaats

Sommige parkeerplaatsen in Nederland staan erom bekend dat je daar gemakkelijk seks kan hebben met een andere bezoeker van de parkeerplaats. In een laadbak, een achterbak of een camper.

5. In de jacuzzi

Per ongeluk is je hand verdwaald bij de buurman of buurvrouw in de jacuzzi. Wel met wederzijdse toestemming natuurlijk!

6. Seks in de lift

Zet de noodrem op de lift en je hebt tijd voor een vluggertje. Veeg daarna je bilafdruk van de spiegel wel even af met je t-shirt, wel zo netjes.

7. Op de wc

In een vliegtuig, in de kroeg of bij de voetbalclub. Op de wc´s gebeuren dingen die niet tot thuis kunnen wachten.

8. In een sekshotel

Dit is geen grapje. Ze bestaan echt, zoek het maar op. Je kunt naar een sekshotel gaan en al je fantasieën beleven met sekschommels en andere speeltjes.

9. Op school

Het maakt niet uit wiens school het is. Die van je zoon of dochter of je kleindochter. Je zal je weer jong voelen als je het stiekem op school doet! Op het bureau van de meester, in de gymzaal ergens achterin, in de kleedkamers, in het schoonmaak hok. Bedenk het maar.

10. In het reuzenrad

Er zijn diverse plekken waar een groot reuzenrad staat. Dit is nog een tikkeltje spannender en je moet redelijk snel zijn om een hoogtepunt te krijgen want je hebt slechts 10 minuten de tijd.

11. Op een festival in een donker hoekje of tussen de menigte

Op een festival gebeurt van alles! Tussen de drukke menigte of achterin de festivaltent waar het best wel donker is kan je je prima achterlangs laten nemen of iemand nemen. Zolang je naar voren blijft kijken en net doet of er niets aan de hand is. Tenslotte moet je ook wild mee bewegen met de muziek.

12. In de vergaderruimte op het werk

Zeg tegen je andere collega´s op het werk, dat niemand mag binnenkomen. Jullie hebben een belangrijke video afspraak met een klant of potentiële opdrachtgever. Of samen iets heel erg belangrijks te bespreken. Verzin een smoes. Vervolgens heb je 30 minuten om stiekeme seks met je collega te hebben.

13. In de parkeergarage van Amsterdam

In onze hoofdstad kan alles, parkeer je auto ergens achteraan in de parkeergarage. Na een gezellig avondje stappen, elkaar ophitsen en het afmaken bovenop de motorkap of op de achterbank van de auto. Het hoeft natuurlijk niet per se een garage in deze stad te zijn, elke grote parkeergarage in een wereldstad kan prima.

14. In de buitenlucht in een park

Dit is een veelgehoorde favoriet. Zorg dat je een soepel vallende trainingsbroek of een luchtige jurk aan hebt en geen spijkerbroek. Ga samen op een bankje, heen en weer. Of op een kleedje als het mooi weer is, beetje bij de bosjes of net achter een boom in het park. Een goed afleidingsmanoeuvre is een parasol, om de felle zon tegen te gaan, natuurlijk.

15. Op de camping

Daar gebeurt het natuurlijk in een tent. Als je durft, in andermans tent.

16. In een pretpark

Er zijn best veel pretparken waar je ergens in een donker hoekje elkaar kunt bespringen. Jij en je lover kunnen gemakkelijk tegen elkaar aanrijden als je ergens de kans ziet, in een attractie of ergens achter een deur waar staat ‘alleen personeel’. Spannend toch?

17. Het zwembad of het kleedhokje van het zwembad

Wel riskant om dit in een openbaar zwembad te doen maar het is niet onmogelijk. Heel romantisch elkaar omhelzen in het zwembad dat moet kunnen. Wanneer er een bubbelbad of stoombad is, dan is dit nog onopvallender.

18. In de autowasstraat

Je hebt niet super lang maar toch zeker wel een minuut of 5 om elkaar snel te bevredigen.

19. Golfen saai? Welnee!

Denk je dat een potje golf saai is? Wat als je een andere ‘hole’ neemt? Wees creatief en ga de bal zoeken of samen even uitrusten in een golfkarretje.

20. In een foodtruck op een festival

Versier jij die knapperd die in de foodtruck staat? Of ontdek jij er een die niet goed afgesloten is? Niemand verwacht iets wanneer het afgifte luik dicht is. De plek om spannende seks te hebben.

Kende jij een van deze 20 plekken al? Of heb je nog een goede tip voor onze redactie? Waar je het ook doet of met wie, zorg dat je gemakkelijke kleding aanhebt en een pak zakdoekjes in je handtas. Veel plezier, geniet en wees creatief!

Meer over: