Ga naar de inhoud

Fergie volgt onze koning met ook een eigen podcast

Update:
Podcast Sarah Ferguson Fergie

De hertogin van York, Sarah Ferguson, Fergie, kondigde aan dat ze met een eigen podcast komt, genaamd ‘Tea talks with the Duchess & Sarah’, wat inhoudt: kletsen met een vriendin over van alles bij een kop thee.

Voor jou zijn deze podcasts te beluisteren op alle streamingplatforms. Haal alvast een extra pak koekjes in huis. En een keukenrol. Het wordt morsen.

Sarah Ferguson in gesprek over alledaagse vraagstukken

Sarah Ferguson, de voormalige echtgenote van de in opspraak geraakte prins Andrew, werkt samen met vriendin Sarah Jane Thomson aan deze podcast. In wekelijkse afleveringen bespreekt het duo belangrijke onderwerpen van die week en delen ze hun gedachten over alledaagse vraagstukken. Ook verwelkomen ze speciale gasten en delen inzichten over dilemma’s, waar ook luisteraars zich mee identificeren.

Tea talks with the Duchess & Sarah

Andere royals met een eigen podcast

Sarah Ferguson is niet het eerste lid van een koninklijke familie die een eigen podcast lanceert. Haar dochter, prinses Eugenie, introduceerde vorig jaar haar eigen podcast ‘Floodlight’ dat onder andere gaat over moderne slavernij. Ook Meghan Markle, de vrouw van Harry, de hertog van Sussex, was vorig jaar te horen met haar podcast ‘Archetypes’. Daarnaast presenteert Mike Tindall al geruime tijd de podcast ‘The Good, The Bad & The Rugby’. Mike, een voormalige rugbyspeler, is getrouwd met Zara Tindall, de dochter van prinses Anne en kleindochter van de vorig jaar overleden koningin Elizabeth.

Hopelijk veel sappige verhalen

Ze belooft, net als in de podcasts met Koning Willem-Alexander, openhartig in gesprek te gaan. Hopelijk ook met wat sappigere verhalen, want er heeft zich nogal wat afgespeeld rondom het Engelse koningshuis en de bestseller grootmoeder. Op haar Twitter-account laat Fergie wel alvast weten niet bang te zijn ‘om met wat Engelse thee te morsen’ tijdens de komende uitzendingen. Dus zet alvast een rol keukenpapier klaar en koop een pak extra koekjes.

Bronnen: Privé, Twitter.

Meer over: