Ga naar de inhoud

Elektrische ramenwisser voor stralend schone ramen en badkamer

Update:
Elektrische ramenwisser

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je probeert die vervelende waterdruppels en condens van je ramen te verwijderen. Maar hoe hard je ook schrobt, die vervelende strepen blijven achter. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing voor je gevonden. 

Verbluffende streeploze resultaten

Een van de grootste frustraties bij het schoonmaken van ramen is het achterblijven van strepen. Met de Beldray elektrische ramenwisser behoort dit probleem tot het verleden. Dankzij de slimme technologie en het krachtige zuigsysteem, krijg je moeiteloos streeploos schone ramen. Zeg maar dag tegen die hinderlijke strepen die je uitzicht verpesten!

En, deze slimme gadget belooft niet alleen een streeploze afwerking, maar maakt ook korte metten met vocht en condens op je ramen. Een echte hulp in de huishouding.

Langdurige kracht

Deze ramenwisser is niet alleen krachtig in het verwijderen van vuil en vocht, maar ook in uithoudingsvermogen. Met 1 enkele acculading kun je tot wel 30 minuten aan de slag. Dit betekent dat je zonder onderbrekingen een hoop ramen schoonmaakt.

Gebruiksaanwijzing

  • Vul het waterreservoir
  • Houd de wisser verticaal op het raam
  • Druk op de startknop
  • Beweeg de wisser over het glas van boven naar beneden

Maandelijkse Reiniging met elektrische ramenwisser

Voor een regelmatige basis kun je overwegen om je ramen eens per maand een snelle reiniging te geven. Dit houdt je ramen vrij van stof en vingerafdrukken en zorgt ervoor dat ze er altijd netjes uitzien. Als je in een omgeving woont waar de ramen snel vies worden door bijvoorbeeld regen of vogelpoep, moet je wellicht vaker schoonmaken.

Schoonmaken van douche- en badkamerschermen

Het is een veelvoorkomend probleem in badkamers: condens, zeepresten en waterdruppels kunnen hopen zich op doucheschermen en glazen deuren op, waardoor ze er troebel en onaantrekkelijk uitzien.

Hier komt ook deze veelzijdige ramenwisser van pas:

Met de krachtige zuigkracht en streeploze afwerking van de Beldray elektrische ramenwisser maak je eenvoudig de douche- of badkamerschermen schoon. Volg gewoon dezelfde eenvoudige stappen als bij het schoonmaken van ramen: houd de wisser verticaal, druk op de startknop en beweeg de wisser over het glas.

In een mum van tijd verwijdert het apparaat vocht, waterdruppels en zeepresten, en laat het een sprankelend mooie glaswand achter. Doe ook gerust je badkamertegels hiermee! Heb je een grote spiegel in je badkamer? Probeer ook de ramenwisser hierop uit.

Eenvoudig in Gebruik deze elektrische ramenwisser

De Beldray Elektrische ramenwisser is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het enige wat je hoeft te doen is de ramenwisser verticaal houden, op de startknop drukken en over het raam bewegen. Het is echt zo simpel! Geen gedoe meer met traditionele reinigingsmethoden; met deze ramenwisser wordt het schoonmaken van ramen een fluitje van een cent.

Groot waterreservoir

Met een indrukwekkend waterreservoir van 60 ml, hoef je je nooit zorgen te maken over het legen van de tank tijdens het schoonmaken. En als het toch tijd is om te legen, is dit een fluitje van een cent dankzij de handige afsluitbare opening in het reservoir. Je kunt dus non-stop doorgaan tot alle ramen glinsteren.

Compact en ergonomisch ontwerp

Deze ramenwisser is niet alleen krachtig, maar ook handig in gebruik. Met zijn compacte afmetingen van slechts 34 x 14 x 28 cm en de ergonomische handgreep ligt hij comfortabel in de hand. Bovendien neemt hij niet veel ruimte in beslag, wat hem gemakkelijk op te bergen maakt.

Alleen online verkrijgbaar

Belangrijk om te weten is dat dit geweldige product van de Action alléén online verkrijgbaar is. Dus, waar wacht je nog op? Maak je klaar om je ramen te laten stralen als nooit tevoren met de Beldray elektrische ramenwisser!

Meer over: