Ga naar de inhoud

Dirk Kuyt bevestigt zijn huwelijk met Kate

Update:
Kuyt getrouwd

Voormalig profvoetballer en Feyenoord-legende Dirk Kuyt heeft bevestigd dat hij is getrouwd. Dit heeft Kuyt in een exclusieve verklaring aan RTL Boulevard laten weten. De 43-jarige Kuyt gaf zijn vriendin Kate, in het prestigieuze Huis ter Duin in Noordwijk, het jawoord.

Verdere details over de bruiloft en het daaropvolgende feest zijn vooralsnog onbekend; Kuyt koos ervoor om geen informatie over de grote dag te delen.

Een nieuw hoofdstuk in Kuyt’s leven

Dit huwelijk markeert een nieuw hoofdstuk in het leven van de gerespecteerde voetbalveteraan. Eerder was Kuyt 22 jaar getrouwd met Gertrude, met wie hij samen 4 kinderen heeft. Ze kwamen in 2020 tot de beslissing om een punt achter hun huwelijk te zetten. Hoewel de scheiding ongetwijfeld een zware periode voor het voormalige paar en hun kinderen moet zijn geweest, lijkt Kuyt sindsdien een nieuw hoofdstuk in zijn leven te hebben geopend met zijn vriendin Kate.

Dirk Kuyt met zijn dochter. Tekst gaat onder de foto verder >>

Huis ter Duin: De locatie van de bruiloft

Huis ter Duin is een idyllische locatie gelegen in het kustplaatsje Noordwijk. Het vormde dé perfecte setting voor de romantische dag van het echtpaar. Het luxe hotel, met haar adembenemend uitzicht op de Noordzee, staat bekend om haar hoge standaard van service en accommodatie. Het is een favoriete locatie voor vele beroemdheden en influencers, waar ze kunnen genieten van hun privacy en de prachtige omgeving. De exacte details van de heugelijke viering in Huis ter Duin zijn echter privé.

Dirk Kuyt’s illustere voetbalcarrière

Dit nieuws over Kuyt’s privéleven komt na een illustere carrière op het voetbalveld. Kuyt, die zowel op nationaal als internationaal niveau furore maakte, is vooral bekend van zijn tijd bij Liverpool FC en Feyenoord Rotterdam. Zijn professionele carrière begon bij FC Utrecht, voordat hij de overstap maakte naar Feyenoord. Na 3 seizoenen in Rotterdam, maakte hij de overstap naar Liverpool, waar hij 6 seizoenen speelde. Hij werd vooral geroemd om zijn werklust en onvermoeibare renvermogen.

Tekst gaat onder de video verder >>

Na zijn terugkeer naar Feyenoord behaalde hij in 2017 nog de landstitel met de Rotterdamse club, een absoluut hoogtepunt in zijn carrière. Kuyt eindigde zijn professionele loopbaan bij Quick Boys, een amateurclub uit Katwijk, waar hij uiteindelijk op 37-jarige leeftijd zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing.

Met de bruiloft nu achter de rug, kunnen zij zich gaan richten op hun leven samen. We wensen het koppel veel geluk in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven.

Bron: BD.

Meer over: