Ga naar de inhoud

Brits stel wint jackpot van 72 miljoen euro

Update:
72 miljoen

Richard Nuttall en zijn vrouw Debbie, beiden 54, dachten tijdens hun vakantie op Fuerteventura, slechts 3 euro gewonnen te hebben met EuroMillions. De verbazing was dan ook enorm groot toen ze ontdekten dat het maar liefst 72 miljoen euro bleek te zijn.

Het Britse echtpaar uit Lancashire is de gelukkige winnaar van de EuroMillions jackpot van 144 miljoen. Deze moeten ze wel delen met een winnaar uit Spanje, waardoor de teller voor hen uitkomt op dat bedrag van ruim 72 miljoen euro (61.708, 23 pond). “Het voelt heel onwerkelijk”, aldus de winnaars.

De tekst gaat onder de video verder >>

Van 3 euro naar miljonair

Op het moment dat ze dachten dat de winst slechts 3 euro betrof, maakte de man nog een grappige opmerking, dat ze daar mooi een broodje met spek van konden kopen. Het lachen om deze grap veranderde snel in grote opwinding nadat ze een e-mail ontvingen die hen informeerde over deze gigantische winst. Aanvankelijk twijfelden ze er zelfs aan of het bericht wel echt was. Maar hun dochter bevestigde vanaf het thuisfront deze enorme winst door in te loggen op hun speelrekening. Deze onverwachte wending zorgt ervoor dat het stel besloot zichzelf eens flink te trakteren en hun leven voorgoed te veranderen.

Levens-veranderende plannen

Met een nieuwe set golfclubs voor Richard en een nieuwe föhn voor Debbie, begint het stel aan hun nieuwe leven als miljonairs. Debbie heeft haar baan al opgezegd, terwijl Richard plannen heeft om vervroegd met pensioen te gaan. De winst maakte het voor hen ook mogelijk om groter te gaan wonen en te genieten van het leven met hun hond. Bovendien is het koppel van plan een goed doel te steunen dat hun overleden neef herdenkt, waardoor ze hopen dat hun geluk ook anderen ten goede komt. De loterij winnen blijkt voor deze Britten veel meer te zijn dan alleen een financiële meevaller, het is een kans om hun leven opnieuw vorm te geven en iets terug te geven.

Bron: BNdestem

Meer over: