Ga naar de inhoud

Ajax ambities: Julian Rijkhoff terug naar de thuisbasis?

Update:
goal

Ajax jaagt nog steeds op Julian Rijkhoff (18). De spits speelde tot 2021 bij de jeugdopleiding van Ajax en doet dat momenteel bij Borussia Dortmund. Hij staat open voor een hereniging met Ajax. Borussia denkt na over het bod van 1 miljoen van de Amsterdammers.

Bod van Ajax op Julian Rijkhoff

Ajax heeft een bod uitgebracht op Julian Rijkhoff. Naar verluidt heeft de club €1 miljoen geboden op de jeugdige spits van Borussia Dortmund.

Ook Barcelona heeft interesse

Dit meldt Ajax-watcher van De Telegraaf Mike Verweij over voor de rentree van Rijkhoff. Maar Ajax is niet de enige club die interesse  heeft. Ook FC Barcelona is gecharmeerd van Rijkshoffs kwaliteiten. De Spanjaarden hebben nog geen bod op de Nederlander uitgebracht.

Doelpuntenkanon Rijkhoff

De aanvaller scoort voor de Onder-19 van de Duitse grootmacht dit seizoen aan de lopende band. Desondanks staat hij volgens Verwey open voor een terugkeer naar Nederland. Hij kan bij de Duitse topclub blijven, maar heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Amsterdam. 

Contract van 5 jaar

Volgens Verweij droomt Rijkhoff van successen boeken in de Johan Cruijff ArenA . Komt Ajax tot een akkoord met Borussia Dortmund, dan kan de centrumspits naar verluidt in Amsterdam zijn handtekening zetten onder een contract naar. Ajax heeft vooralsnog 1 miljoen euro, bonussen en een percentage van een doorverkoop over om Rijkhoff terug te halen, weet Verweij.

Video: Interesse van Ajax voor Rijkhoff speelt al een tijdje

Bron: FC Update, De Telegraaf

Meer over: