Ga naar de inhoud

BBGrill pizzasteenoven: zó maak je thuis de lekkerste pizza’s

Update:
Pizza

Pizzaliefhebbers opgelet! Ben jij ook zo’n fan van die heerlijke knapperige pizza’s die je alleen in Italië lijkt te kunnen krijgen? Goed nieuws, want met een BBGrill pizzasteenoven tover jij binnen een handomdraai de lekkerste pizza’s op tafel.

En het beste van alles? Het wordt geleverd met een pizzasteen en pizzaschep, dus na aanschaf meteen aan de slag! Deze oven is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is ideaal voor het maken van pizza’s en ook voor andere gerechten zoals brood en quiches. Deze draagbare steenoven past gewoon op je barbecue. Of je nou een houtskool- of gas-barbecue hebt, de BBGrill pizzasteenoven past op vrijwel alle modellen. En dankzij de hittebestendige coating is het ook nog eens super veilig om te gebruiken. 

Stijlvol design en is makkelijk te gebruiken 

De oven heeft een vermogen van 1200 Watt en kan temperaturen tot wel 390 graden Celsius bereiken. Hierdoor bak je de pizza’s snel en gelijkmatig, waardoor de bodem heerlijk krokant wordt en de kaas mooi smelt. Met de thermometer houd je de temperatuur van de oven goed in de gaten. Als de oven heet genoeg is, schuif je met de handige pizzaschep de pizza er zo in. En dan is het een kwestie van een paar minuutjes geduld hebben en genieten van een heerlijk knapperige pizza. Door de pizzasteen krijgt je pizza die authentieke Italiaanse smaak waar je zo dol op bent. Het water loopt je nu vast al in de mond.

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

Voordelen van de BBGrill Pizzasteenoven

De pizzasteenoven wordt geleverd met een keramische pizzasteen die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en de pizza niet aan de bodem blijft plakken. De steen heeft een diameter van 33 centimeter en is daarmee groot genoeg voor een flinke pizza.

De BBGrill Pizzasteenoven is ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. De pizzasteen kan eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt met warm water en een beetje afwasmiddel. Ook de buitenkant van de oven maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens andere gerechten bereiden op de pizzasteen. Vis, vlees en groenten krijgen door de steen een unieke smaak die je niet wilt missen. Waar wacht je nog op? De Action heeft nu een zeer scherpe aanbieding. Bestel nu de BBGrill pizzasteenoven inclusief pizzasteen en pizzaschep, voor €49,95 en maak van jouw tuin een heuse Italiaanse pizzeria!

5 Voorbeelden van pizza’s die je zelf kan maken

Met de BBGrill pizzasteenoven maak je de lekkerste pizza’s gewoon thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar hier zijn 5 voorbeelden van heerlijke pizza’s die je kunt maken met deze steenoven:

  1. Margherita – Een klassieke pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum.
  2. Pepperoni – Een favoriet bij velen, deze pizza beleg je met tomatensaus, mozzarella en pepperoni.
  3. Vegetarische – Een gezonde en kleurrijke pizza met bijvoorbeeld courgette, paprika, ui en champignons.
  4. Hawaii – Een pizza met een tropische twist! Beleg met tomatensaus, mozzarella, ananas en ham.
  5. Quattro formaggi – Beleg met tomatensaus en een mix van gorgonzola, mozzarella, parmezaan en pecorino.

Dus zet die barbecue maar aan en laat het pizzafeest beginnen!

Meer over: