Wat gebeurd er als je op vakantie bent, en je laat je kraan aan staan voor 3 weken?

Wordt na een bepaald aantal liters de verbinding verbroken? Gaat dit veel geld kosten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een waterkraan heeft een debiet van ruim 10liter per minuut. (kan meer zijn maar zeker niet minder) Een kuub water kost ongeveer 1,30 euro. 3 weken x 7 dagen x 24 uur x 60 minuten x 10 liter=302400 liter water down the drain. Dat kost je dan ongeveer 400 euro. Zonde van het water maar ik zou er niet voor terugrijden uit Zuid Frankrijk. En nee, de verbinding wordt niet verbroken.

Dan krijg je een hoge waterrekening. Verder moet je hopen dat je je afvoer niet hebt afgesloten met zo'n dopje, dat het water dus ergens heen kan, anders kan het zomaar zijn dat je bij terugkomst ipv een zwembad bij het hotel een zwembad in huis hebt.

Ja de kraan blijft gewoon lekker lopen en dat kost dus geld. hopelijk kon het water wel gewoon weg lopen anders heb je nog een overstromiing ook

Er wordt nergens automatisch de verbinding verbroken, en ja, dat gaat je veel geld kosten.

En die kraan tapt vrolijk verder tot iemand hem dicht draait... Hoge waterrekening en mogelijk allehande overige schade aan vloer, muren, deuren etc door op- en intrekkend vocht.

Dat betekent, dat je de volgende en misschien nog wel meer vakanties op je buik kunt schrijven. Nee,de kraan blijft,zolang hij opengedraaid blijf even rustig water leveren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100