Hoe kan ik snuitkevertjes bestrijden in huis?

Mijn zoon heeft een nest snuitkevertjes gevonden in zijn slaapkamer. Echt nog hele kleine zo'n 1-2 mm groot.
Na alles grondig te hebben schoongemaakt en gestofzuigd blijven ze terugkomen uit kieren en naden.
Zouden dat de laatsten kunnen zijn of is mijn plaag nog niet over? Wat kan ik doen? (Hij heeft geen planten in zijn kamer)
Nu we er op letten zien we ze echt her en der lopen :-(

Weet jij het antwoord?

/2500

toch wel apart... want ze komen juist alleen s'avonds tevoorschijn.. en leven voornamelijk van bladeren en wortels van planten.. groeit er misschien een klimop tegen de gevel waar zijn slaapkamer bevind.. het enige wat je nu kan doen is , zodra je ze ziet direct wegdoen bv doorspoelen.. op een gegeven moment zijn ze wel weg

ik heb ook flink last van ze gehad. ze planten zich voort in potaarde, waar ze ook flinke schade aan de wortels kunnen aanrichten. als je dus planten in huis hebt, moet je ze daar bestrijden. via het tuincentrum kan je aaltjes van ecostyle bestellen. mengen met water, en eenmalig de aarde van alle planten in huis ermee doordrenken. verder losse kevers verwijderen/doden, en dan ben je er snel van af.

vaak kun je bij de gemeente aaltjes bestellen. in berkel en omstreken zijn ze een ware plaag en het is lastig ze uit te roeien. zorg zo snel mogelijk dat je van ze af komt. ze zien er lief uit maar eten al je wortels van de planten op. succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100