wij hebben een tussenpad die doodloop van 1.20 nu wil de stichting de opdelen in 2 stukjes van 60 cm kan dit zomaar ik ben de enige het gebruik

bij het herindelen van de wijk,zijn ze tot een oplossing gekomen om alle tussen paden op te delen aan de bewoners (ieder 60cm),maar daar wij eigenlijk niet echt een doorgangspad hebben om dat hij doodloopt en er maar 2 mensen zijn die gebruik kunnen maken van dit pad (mijn buren gebruiken hem niet) ik de enige ben die er gebruik van maakt (wij kunnen er daarna geen gebruik meer van maken omdat wij er dan niet eens lopend doorheen kunnen), hebben wij toestemming zwart op wit gehad dat wij de gehele pad mochten afsluiten en tot onze tuin betrekken nu trekken ze het woordelijk weer in mag dit zomaar? of geld gewoon de afspraak die zwart op wit is gemaakt,we worden er een beetje hopeloos van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de afspraak zwart op wit hebt, en je hebt die afspraak gemaakt met dezelfde rechtspersoon die nu die afspraak wil intrekken zonder een duidelijke reden waarom de oorspronkelijke afspraak zou moeten vervallen (denk aan: ze hebben ontdekt dat de afspraak onwettig is of iets dergelijks), dan zou ik je adviseren juridische hulp te zoeken. Een jurist kan de situatie precies bekijken, met alle papieren erbij, dat is de enige manier om zeker te weten wat jullie rechten zijn.

Als de afspraak zwart op wit staat dat je het pad mag gebruiken wil niet zeggen dat je de eigenaar bent van dit stukje grond, helaas. Als je de eigenaar bent van de grond dan is het een heel ander verhaal, dit mogen ze niet zomaar van je her-indelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100