Wat is de beste behandeling tegen bedwantsen waarbij je zo min mogelijk je huis beschadigd?

Ik zoek een oplossing tegen een hardnekkige bedwansen plaag. Al maanden zijn we bezig, 5 keer zijn er verdelgers geweest (2 bedrijven) maar te vergeefs. Weet iemand wat de beste behandeling is (en wie die het best kan uitvoeren) om een eind te maken aan deze elende..?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze kunnen niet goed tegen licht en lage temperaturen. In de winter zet de raam open en zorg voor veel licht dan houden ze een winterslaap en ga dan juist goed schoonmaken stofzuigen muren afnemen beddegoed vervangen etc en zorg dat je geen plekje hoe klein dan ook overslaat

Veel insecten, en bedwantsen in het bijzonder, zijn zeer gevoelig voor warmte. Bij contacttemperaturen tussen 48°C en 50°C, worden alle ontwikkelingsstadia uitgeroeid: de eitjes, de nimfen en de volwassen insecten. Een stoombehandeling tegen bedwantsen werkt snel, efficiënt en precies, omdat de stoom alle moeilijk bereikbare plaatsen binnendringt. De stoom bereikt dus, met andere woorden, alle schuilplaatsen die anders nooit behandeld kunnen worden., tenzij met zeer dure en giftige chemicaliën. Stoombehandelingen zijn dus een innovatieve en zeer efficiënte manier om bedwantsen te bestrijden. Als de stoom ongeveer 180°C is bij het verlaten van het toestel, kan worden gegarandeerd dat de ruimte behandeld wordt met ten minste 80°C.

Bronnen:
https://www.anticimex.com/nl-be/ongedierte...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100