Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bestaat er een plek om een aantal maanden te kunnen wonen voor niet - verslaafden?

Ik krijg het allemaal niet meer op een rijtje met al die verplichtingen en het e.a dat ik in het verleden heb meegemaakt. Ik zoek een plek waar ik een tijd kan verblijven, even bijkomen, nadenken over mijn toekomst enzovoort. Zonder tussenkomst van werk of wat dan ook.

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Wonen
1.3K
TurfGraver
4 jaar geleden
Als je geld genoeg hebt wel.
Amadea
4 jaar geleden
Bij de diverse organisaties die zorgen voor crisisopvang, ja. Bijvoorbeeld (er zijn er nog veel meer, zoek in jouw eigen omgeving) https://www.levantogroep.nl/wat-we-doen/diensten/crisisopvang

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja, die bestaan er.

Je kunt naar een klooster gaan, maar daar is het verblijf doorgaans beperkt tot enkele dagen.
https://retraite.startpagina.nl/

Je zou je kunnen aanmelden bij de Rustplek. Dan verblijf je maanden in een gastgezin en neem je een tijd rust op een plek die geborgenheid biedt en kan helpen even alles op een rijtje te zetten.
https://derustplek.nl/

Of de Molenheerdt voor tijdelijk wonen. “De woningen zijn allemaal voorzien van één of meerdere slaapkamers, een eigen keuken, een badkamer, internet, televisie, comfortabele meubels, sfeervolle stoffering, alle benodigde huisraad en huishoudelijke apparatuur. Daarmee is alles aanwezig om snel en eenvoudig een woning te kunnen huren, je hoeft dus niets meer te regelen, je kunt er zo in. Een plek waar je even helemaal niets moet. Waar je weer tot jezelf kunt komen. Een plek waar je rust kunt vinden. Om vanuit die rust de rest weer op te pakken.”
http://www.molenheerdt.nl/
(Lees meer...)
SimonV
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding