Lijkt het maar zo,of zijn er dit jaar meer vliegen?

Overal waar ik kom barst het van de vliegen.Het lijkt wel dat voor elke vlieg die kapot wordt geslagen,er 3 andere voor terugkomen.Ook in mijn huis barst het van deze rotbeesten,en mijn huis is schoon hoor.Wat kan ik tegen deze vliegen doen,behalve hun dus uren achterna rennen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vliegen zoeken de warmte op en hebben een hekel aan wind, aan het eind van een warme dag, komen ze graag naar binnen. Heb je veel vliegen, dan zijn er dieren in de buurt, paarden, schapen, koeien en niet te vergeten kippen. Het is ook mogelijk, dat er ergens in de buurt, mest over het land is verspreid, dan is het maar tijdelijk. Wil je er van af,wacht op een dag met flink wat wind, zet even al je deuren en ramen open, laat het lekker doortochten en jaag achter ze aan, de meeste vliegen dan naar buiten. Bij ons in Zeeland is niets te merken van extra veel vliegen, ik zie er zelfs weinig momenteel. Zorg verders voor horren e.d. het is misschien maar tijdelijk.

Zo'n vliegenplakstrip werkt wel doeltreffend. Als je deze tenminste kunt ophangen en eventueel op een discreet plekje. Eigenlijk vind ik ze vreselijk, maar je moet wat.

Elektrische vliegenmepper :)

We hebben een zachte winter gehd, wel even heel koud, maar dat was kort en hiermee overleven heel veel insecten de winter makkelijk. Een hor voor de deur/raam doet wonderen wij slapen al een paar jaar vliegloos door een goede hor voor de ramen. Verder: de electrische vliegenmepper is een uitkomst!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100