Onder het bed van zoon, trof ik naast veel stof en zijn nagels (bah!) ook kleine beestjes aan. Het is geen bedwants, maar wat is het wel?

Ze zijn langwerpig en roodbruin van kleur. Het kan zijn dat ze vervellen, maar het kan ook zijn dat er lijkjes bij lagen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zijn bedwansen https://nl.wikipedia.org/wiki/Bedwants wij hebben ze ook gehad een paar jaar geleden en gelijk de boel gaan schoonmaken en cleanen !!! Andres komt de hele boven verdieping eronder te zitten ( zoals toen bij ons ) en heel grondig schoon maken, je moet alles een voor een in de kamer grondig schoon maken de schone spullen buiten de kamer zetten en daarna de vloer, wanden grondig schoon maken er mogen geen eitjes achter blijven ( die gaan overal op en aan zitten ) anders heb je ze zo terug!!! Toegevoegd na 7 minuten: Oja je moet de kamer waar het zit compleet issoleren en alles schoon maken met water en zeep en het water moet minstens een tempratuur hebben van 60 graden en hoger, hier kunnen ze niet tegen. En als dit niet lukt moet je een profesionele bestrijder in huren, hier voor kun je het beste even contact opnemen met de plaatselijke ggd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100