Op welke materialen kun je een foto laten printen?

Ik heb heel veel prachtige foto's digitaal en wil hiervan een paar op groot formaat (A3 of A2) laten printen/drukken voor aan de muur bij mij thuis.

Ik weet dat er verschillende materialen zijn om dit op te laten doen (zoals gewoon fotopapier, maar ook aluminium bijvoorbeeld), maar ik zou graag een overzicht hebben van de verschillende mogelijkheden.

En waar kan je dit laten doen? Misschien heeft iemand tips en linkjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hier heb ik erg goede ervaringen mee. http://www.posterxxl.nl/product/poster/Uw-foto-als-poster.html?s=karsemgvztestb291013&gclid=CPaZv-HV37oCFYFe3godr2wAfQ ook Hema is erg goed en betrouwbaar.niet goed?maken ze het opnieuw. ook de "http://www.fotofabriek.nl/?gclid=CNOg1-j7qbcCFUld3godYVkA_Q heeft mij al mooie afdrukken gemaakt op diverse materialen.

ik zou bij het afdrukken op papier, het door een goede fotograaf laten doen (gewoon bij jou in de buurt). Je kunt dan je wensen kenbaar maken. Je betaalt dan waarschijnlijk iets meer dan online. Je bent dan wél verzekerd van iets moois. verder kun je hier nog eens kijken: http://www.fotoprintxl.nl/ succes!

Bronnen:
http://www.fotoprintxl.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100