Wie kan onze buitenboom voorzien van kerst verlichting?

Wij hebben buiten een boom van ongeveer 10 meter hoog, zelf vinden wij het nog al eng om het op te hangen ( zijn wij achter gekomen ) Omdat het best enorm hoog is! Wij hebben al kerstverlichting voor buiten maar zijn er bedrijven die dit voor ons in de boom kunnen aanbrengen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn bedrijven die dat voor je komen doen. Buitenhuis houdt zich ook bezig met het ophangen van kerstverlichting. Je zou ze een mail kunnen sturen voor het opvragen van een offerte http://www.buijtenhuis.nl/index.php/activiteiten/verreikers Succes!

Bronnen:
http://www.sanrobi.nl/kerstverlichting/index.php

Een tuincentrum wil dit graag voor je doen.

Dit kun je laten doen door een boomverzorger of boomsnoeier, zo iemand kun je vinden door contact op te nemen met een goede tuinman. Zij klimmen gezekerd in je boom.

Bronnen:
http://kpb-isa.nl/index.php?type=page_item&id=24

Je kan dit op een redelijk eenvoudige manier ook zelf doen. Ik had enkele jaren geleden een zgn. apenboom in mijn voortuin, van ong. 8 mtr. hoog. Ik heb destijds met een telescoop(vis)hengel, van 6 mtr. lang en voorzien van een zelf-gebogen haak, de kerstverlichting tot in de top kunnen hangen. Een beetje behelpen, maar veel goedkoper dan een hoogwerker, en mijn kleine buurmeisje vond het elk jaar een feest met de lampjes buiten in de boom.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100