Hoe kan ik het beste grote spinnen bestrijden?

Hallo allemaal,
Ik heb nu in 2 maanden tijd echt 2 HUGE spinnen gezien in mijn huis. Eentje op de muur en een racede over de grond. Na een beetje internetten kwam ik erachter dat het om de grijze huispin ging.
Dit zijn relatief grote spinnen, waar ik echt me de pleuris van schrik.
Ik weet dat spinnen nuttig zijn etc, maar dit soort grote spinnen in mijn huis? Er zitten verder 0 zichtbare spinnen, het is hier heel schoon en opgeruimd. Alleen nu dus 2 keer 2 van dit soort beren. Is er een manier om deze spinnen t weren? Of in ieder geval mijn slaapkamer(ja ik ben zo iemand ie bang is dat ze in je mond kruipen) kan beveilgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat doen wij? Tegen spinnen mag GEEN chemisch bestrijdingsmiddel worden gebruikt. Spinnen worden weer opgegeten door vogels en vissen. Hierdoor ontstaat doorvergiftiging. Als professionele ongediertebestrijder dragen wij ook zorg voor de natuur.Wij gebruiken uitsluitend bestrijdingsmiddelen die zijn toegelaten. Spinnenbestrijding voorkomt bij u zoveel mogelijk de spinnenoverlast. De spinnen worden verwijderd van de ramen. De oude locaties worden vervolgens ingespoten met een product. Dit product creëert een beschermlaag op de met ons product behandelde plaatsen. Dit is een mechanische barrière. Deze mechanische barrière voorkomt dat het web van de spin hecht en zodoende zoekt de spin zijn heil ergens anders. Immers, het web van de spin is essentieel voor de woonomgeving van de spin. Als de spin geen web meer kan plaatsen verlaat hij deze omgeving. Het verjaagt hiermee dus de spin voor langere tijd.

Bronnen:
http://www.spinnenbestrijding.nl/wat-doen-wij.html

Waarschijnlijk zijn het wolfspinnen deze spinnen maken een trechter vormig web, vaak zitten ze tussen gaten in je huis.wat je kan doen is kijken waar je gaten hebt zitten bijv. In de meterkast of een slecht geïsoleerde vensterbank of je kruipruimte en dit dicht kitten je kan bij een bouwmarkt acryl kit kopen maar ook bijv bij de big bazaar of action voor een zachter prijsje. Je zal merken dat je er dan minder last van hebt, puur voor je slaapkamer zou ik zeggen check onder je vensterbank en de buizen van je verwarming plus een tochtstrip aan de onderkant van je deur...succes :)

Ik heb ze ook geregeld in huis gehad. Persoonlijk noem ik ze Bastiaan (naar het liedje van Annie Mg. Schmidt), maar dat ter zake. Het beste kun je ze voorzichtig oppakken en buiten zetten. Als je dat zelf niet durft vraag je het aan iemand anders. Niet dood maken, ze zijn echt nuttig! Succes er mee!

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100