Hoe kan ik iets terugvinden als ik iets kwijt ben?

Je kent het wel, je hebt het een dag eerder nog gehad en nu kan je het niet meer vinden. Ik kan me niet eens meer herinneren waar ik het opgeborgen, of waar ik het laatst heb gezien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als al het zoeken en het traceren van je eigen stappen faalt: Bij mij werkt 'niet zoeken' heel goed, er komt dan vanzelf opeens een moment dat je het opeens ziet liggen. Kan lang duren, dus zorg dat je reservesleutels hebt!

Misschien helpt het wel wanneer je de dag eens terugloopt vanaf het moment dat je zeker weet dat je het voorwerp nog in handen had. Dan lukt het waarschijnlijk wel om de plek terug te vinden.

Ooit geleerd: Heilige Antonius beste vrind zorg dat ik ... terug vind (bij mij werkt dit heel vaak of zou dat niet aan deze spreuk liggen??)

Ga terug naar de plek waar je het nog wel wist... (en beantwoord de volgende vaag: Hoe laat ben ik mijn horloge verloren?)

Zoeken, de enige oplossing. Wellicht dat het teruglopen of nagaan van wat je nog wel herrinend hierbij helpt. Maar zoeken is de kern van de oplossing.

stoppen met zoeken, ga vinden.

Heel goed concentreren op dat voorwerp en vervolgens loslaten. Echt loslaten, dus ga iets anders doen of ga naar buiten enz. Je zult merken dat je het daarna terug vindt.

Het zoekraken is te minimaliseren door een tijdje elke keer dat je iets ergens neerlegt dat tegen jezelf te zeggen. Voor mij is het veelvuldig niet meer weten waar ik (gedachtenlooos) ergens iets neergelegd heb een signaal dat er in de bovenkamer kennelijk iets speelt dat het geheugen beinvloedt. Of je schaft jezelf een hulpstuk aan. In diverse winkels kan je een technisch setje kopen dat bestaat uit een serie ontvangertjes en zendertjes. De chips plak je tegen bijvoorbeeld je sleutelbos of de afstandsbediening. Is het zoek dan geeft het ontvangertje een naarmate je er dichterbij komt steeds harder signaal. En geen nood als je dat ontvangertje ook kwijt bent want elk voorwerp dat in dat netwerkje zit kan de ander terugvinden. De prijs ligt zo tussen 20 en 30 Euro.

Iets terugvinden wat je al dan niet langer kwijt bent kan d.m.v. het gebruik van de 'Kabbela de Getallen'. Het werkt vaak prima! Konsentreer je op het gemiste artikel, schrijf het eerste cijfer op wat in je opkomt(1 t/m9) Doe dat 9 keer. Herhaling van cijfers is geen probleem. De cijfers worden bewerkt en het uiteindelijke getal wordt opgezocht in de corresponderende lijst. Als je echt iets kwijt bent wil ik de bewerking en het antwoord wel voor 1 keer opzoeken. Ik hoef niets te weten over wat kwijt is. Niet toepasbaar op subjecten. Alleen materiele zaken. Een tip om te voorkomen dat je iets vergeet: Conditioneer jezelf. Als je iets niet wilt vergeten konsentreer je op het artikel/gedachte en prent je in: ONTHOUDEN. De meeste mensen zeggen of denken: niet vergeten. Dat mystifiseert, dat werkt niet.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sepharial

Met een pendel zou dat moeten lukken,behalve als het de pendel is die je kwijt bent. In dat geval is het beter een paragnost in te schakelen.

Door de eliminatie methode toe te passen. Waar? wanneer? Waar gewoonlijk? En dan pas zoeken en wie zoekt die vindt.

hoop niet dat je de kluts kwijt bent.. want dan zit tie in je handschoen. als je iets kwijt bent, moet je het even loslaten.gebeurt vaak dat je automatisch als vanzelf recht er op af loopt, maar juist doordat je niet denkt.

Bij Blokker kan je een z.g. keyfinder kopen voor 1 euro. Batterij inbegrepen. Je bevestigt de keyfinder aan iets. b.v. sleutel, boek, etc. en als je niet meer weet waar je je boek of sleutel hebt neergelegd dan fluit je en de keyfinder gaat piepen. Je moet wel goed kunnen fluiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100