Hoe kan je het beste iets terugvinden wat je kwijt bent?

Het gaat om een cd-rom/DVD.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk overal waar je hem het laatst kan hebben neergelegd, zoek vervolgens waar hij tussen of onder kan zijn gevallen, zoek vervolgens op plekken waar je hem normaal niet zou zoeken, in de koelkast bijvoorbeeld, nog niet gevonden, vraag dan je gezinsleden om hulp.

Een plek waar ook nogal eens zoekgeraakte spullen weer tevoorschijn komen is de bodem van je bureau. Als de la namelijk niet goed ingeruimd is hebben kleine voorwerpen de neiging om als je de la dicht doet naar achteren te schuiven, over de rand te floepen en onderin te belanden.

Rustig gaan zitten en heel diep nadenken, wanneer je die dvd voor het laatst gebruikt of gezien hebt. Heb je hem misschien in een "" verkeerde"" hoes teruggestopt, uitgeleend, in de recorder laten zitten, weggezet tussen boeken in je boekenkast, neergelegd tussen tijdschriften, kranten etc, achter de kast gevallen, onder je recorder geschoven, ligt ie niet in het dashboardkastje van je auto, tussen de stapel rekeningen, in je laptoptas? Denk,denk!!

Door een grote opruiming te gaan houden. Dan kom je hem vanzelf wel weer een keer tegen. Misschien zit hij wel in je tas, tussen een paar bladzijden van een boek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100