hoe vervoer ik een bed?

Ik heb bij een particulier een bed gekocht.
Bij welke vervoersmij kan ik dat het beste laten transporten of bij mij laten bezorgen?
Wie helpt mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op marktplaats staan verschillende kleine vervoerders die het doen om een beetje bij te verdienen. De goeie hebben meerdere positieve reacties staan. Daar zou ik rustig een bed aan meegeven.

Bed uit elkaar halen en een koeriers bedrijf bellen voor een prijsopgave. Deze zijn vaak goedkoper dan verhuisbedrijven.

ik heb zelf voor een bank en een kast geinformeerd bij huphup of zoiets, maar dat is best duur. je kan misschien met een verhuisservice iets doen, maar ken je niemand met een auto met trekhaak (tenzij het bed uit elkaar kan en in de auto past) die voor je rijden wil, dan huur je zelf een aanhangwagentje, denk dat dit de goedkoopste optie is. Na afloop bied je m dan een etentje bij jou thuis aan:) (de persoon die helpt uiteraard, niet de aanhangwagen;)

Je kan tegenwoordig voor onder de €50 een aanhangwagen huren. Bij meerdere tankstations is dit mogelijk. Ik denk dat dit iig de goedkoopste oplossing is. Als je echt niet zelf wil gaan rijden met het bed dan kun je bij meerdere transport bedrijven terecht. Dit is natuurlijk afhankelijk waar je woont. Want als je in maastricht woont en je laat een transport bedrijf vanuit amsterdam komen kost dit natuurlijk meer dan als je een transportbedrijf uit maastricht laat komen. Kijk anders effe naar onderstaande link voor een voorbeeld van een transport bedrijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100