Wat is de beste muizenval ooit?

Wat zou ik nou moeten bouwen om honderden muizen mee te kunnen vangen? Dead or Alive.

Toegevoegd na 58 minuten:
Ik zoek iets slims waar tientallen tegelijk intrappen. Ik heb nu een bowl met olie en voer. Ze lopen erin voor het voer maar ze komen er niet meer uit. Nadeel is dat de muizen of verzuipen in de olie of ultrasmering weer worden uitgezet en misschien geen kans meer hebben met alle olie op de vacht.

Toegevoegd na 59 minuten:
(Ze komen er nier meer uit omdat de pootjes te glad zijn).

Weet jij het antwoord?

/2500

Ratten vergif lijkt mij het beste

De gewone ouderwetse klemveer muizenval. Steeds te herbruiken en zeer effectief. Voor honderden muizen moet je dan wel een groot stuk kaas oid kopen ;) Zo'n plankje met een beugel die je kunt spannen dmv een veer en dicht klapt als de muis aan je kaas zit kun je gewoon bij de boerenbond oid kopen. Succes met de vangst ;)

Als je overlast hebt van honderden muizen dan heb je een probleem en wordt het echt tijd de gemeente in te schakelen. Als je vanwege een andere reden dan overlast honderden muizen moet vangen, dan heb je misschien zelf een probleem.

Dat is ongetwijfeld degene, die in de bron gedemonstreerd wordt.

Bronnen:
http://youtu.be/SFgmLyPaiaI

Ga naar een asiel en neem een aantal ( boerderijkatten) Dat zijn de katten die verwildert zijn maar wel geholpen, dus geen risico op nestjes overal op de boerderij. En het mooiste: ze zijn gratis!! Lijkt mij de perfecte meest natuurlijk methode..... Lees maar eens hier in het voorbeeld: http://www.dierenasielbeilen.nl/ Toegevoegd na 2 minuten: In de link onder het kopje boerderijkatten {^_^}

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100