Hoe kun je er voor zorgen dat zo'n blauwe lamp om vliegen te doden niet meer het "gewenste" effect heeft maar toch licht geeft?

Tja sinds mijn moeder is overleden ben ik bij mijn vader moeten gaan wonen en daar wordt ik helemaal gek van. Maar daarvan afgezien, de vrouw van hem pakt elke kans om elke vorm van leven af te slachten. Ze gaat zeer respectloos met dieren om. Muizenvallen, insectenspray allemaal staat het hier. Ik ben een heel erge dierenvriend dus ik kan hier helemaal niet tegen, ben al zo vaak in discussie gegaan maar het doet gewoon niks. Nu ben ik deze dingen gewoon aan het saboteren en datzelfde wil ik dus met deze lamp doen.

Mijn vraag dus, hoe kun je er voor zorgen dat het lijkt alsof zo'n lamp werkt maar zijn gruwelijke effect(het elektrocuteren van de vliegen) niet meer doet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan u "saboteren" door de lamp te laten branden en één alsluitdraad van de vangdraden af te leggen. Het zijn 2 draden van elkaar geisoleerd en spiraalvormig zijn gewikkeld. Wel EERST de stekker uittrekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100