Ik woon in een eengezinswoning in amsterdam en heb stroom en gas van Nuon en wil overstappen naar Oxxio. Ik betaal nu +/- 130 euro p mnd.

De tarieven van Nuon en Oxxio snap ik niet.

Bij oxxio hebben ze nu een aanbieding bij elk nieuw abbo een ipad 3 gratis... Dit is zeker een sigaar uit eigen doos.... Is het verstandig om de overstap te maken?. Of is oxxio toch duurder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij is de Nederlandse Energie Maatschappij de goedkoopste. "Krijgen" doe je nooit iets bij bedrijven, daar betaal je uiteindelijk helemaal zelf voor. http://www.nle.nl/?affiliateID=adwords&ca_type=search&ca_keyword=nederland%20energie&ca_matchtype=b&ca_creative=11611867516&ca_campaign=25079296&ca_account=8039902227&gclid=CI3uws6W8a8CFcSIDgodoh2NWA Toegevoegd na 1 minuut: Hier kun je een vergelijkingstest doen: http://www.energieleveranciers.nl/?gclid=CJaWm5CX8a8CFcGIDgodhAlMVw

Ik zou de overstap niet maken. Die iPad is een leuk lokkertje, maar uiteindelijk betaal je die zelf dubbel en dik aan hun terug. Ik zit zelf ook bij Nuon en volgens mijn eigen berekeningen is Nuon samen met Energie Direct, Budget Energie en Green Choice de goedkoopste. Oxxio komt er niet eens in voor. En de NEM ligt met zijn tarieven een stuk hoger dan de rest. Het voorgestelde energiecollectief in de reacties kan een overweging zijn. Bedenk wel dat zulke instanties al eerder energie ingekocht hebben en dan ook hun eigen tarieven hanteren die vaak iets hoger uitvallen dan direct bij de energieaanbieder. Het enige voordeel bij een collectief is de korting die je 1 maal per jaar terug gestort krijgt, maar daar zijn zelfs strenge voorwaarden aan verbonden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100