Weet iemand een manier om een gigantische surprise te maken?

Ik zit te denken aan een olifant van 1.70 hoog. Mijn grootste probleem naast de techniek is het transport van mijn werkruimte naar huis in de trein en op de fiets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem een plastic 4 meter lange afvoer pijp, (regenpijp) te koop bij elke bouwmarkt, zaag het in 4 gelijke stukken, dit zijn de poten. (die kun je met een verf spuitbus kleuren, misschien licht schuren dat het beter houd... Het lijf maak je van papier-maché en kippengaas, of van een super grote ballon (zo een met een elastiek eraan waar je rijst in kan doen) het hoofd maak je ook van papier-maché maar dan met een "gewone" grote ballon de slurf kun je maken van een oude stofzuigerslang (kringloop winkel) of als je het niet vind van een dikke buigzame plastic pijp. De slagtanden kan je maken van een pvc pijp. En de oren kunnen gemaakt worden van stevig karton.. Vergeet de kado's niet ergens in de olifant te stoppen. En o ja de voeten zou je ook met papier mache kunnen maken, maar ik weet niet of dat makkelijk te bevestigen is. Zal je even kunnen bekijken.. Hoop dat ik je heb kunnen inspireren! Veel succes met de olifant! Toegevoegd na 2 minuten: Het vervoer? Vraag even aan een kennis of vriend, collega of diegene je wilt bregen...Je hebt misschien wel een busje nodig!

Wat let je om een pracht van een olifantenpak te maken en daar zelf in te gaan zitten? Daarmee los je het transportprobleem en de techniek ook op.

Héél erg leuk idee!!!!!! Hier kan je een aanhanger huren: http://www.boedelbak.nl/?gclid=CKLUg7XOsJ4CFQaF3godGUi0kg Suc6!!! :-)

Je zou een vouwbare kunnen maken. Heb je twee rechterhanden?

Probeer een opblaas olifant te maken. kan mee in je tas.

Superidee! Kun je het voor die tijd niet eerst (een dag van tevoren ofzo) bij de buren afgeven/afleveren? Dan is het transport naar het adres waar je je sinterklaasfeest hebt in ieder geval niet meer zo omslachtig op dat moment.

Nou......, als je de olie er éérst uit laat lopen wordt het vervoer al een stuk minder problematisch!

kijk eens op www.hobby.blogo.nl voor heel veel suprise ideeen succes.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100