Hoe kom ik van de katten in m'n tuin af?

Ik heb al eerdere beantwoorde vragen hierover gelezen, maar om nou mijn hele tuin opnieuw in te delen met andere plantjes of koffieprut vind ik nogal overdreven. Heb al prikkers neergezet en zo'n naar geurtje wat ze weg zou moeten jagen, maar het hielp niet.

De kat van de buren blijft overal zijn behoefte doen en al m'n plantjes vergallen. Doordat hij dat doet komen er ook weer andere katten. Heb de buurman er al op aangesproken maar die vent is niet echt redelijk, kreeg een antwoord als 'tja het is een kat he'. Goh.

Ik hou van dieren, zelfs andermans dieren, maar in dit geval hou ik meer van mijn tuin.
Zijn er nog andere middelen die ik kan proberen behalve het drastisch veranderen van mijn tuin? Ook is het aanvallen/pijnigen van de kat geen optie.

Weet jij het antwoord?

/2500

kattenschrik kopen bij de action 2,59 per pak stinkt vreselijk na een week zie je geen kat meer. het werk echt heel goed.

het beste is dat helpt bij mijn moeder altijd als je koffie hebt gezet pak je het zakje en leg je het op de plek waar de katten het vaakst komen of je kan ook koffiepads gebruiken en ze houden ook niet van kruidnagels die blaadjes ik weet niet hoe e de naam schrijft en ook nog veel anderen scherp ruikende dingen

Mijn ervaring is dat een supersoaker werkt. Alleen met een extra kanttekening: Doe er limonade in in plaats van water. Dat heeft als extra effect namelijk dat het niet alleen direct vervelend is voor de kat (Want nat) maar ook daarna nog lang lastig is, omdat het plakt. De kat zal behoorlijk moeite moeten doen om al die kleverige zooi weer uit zijn vacht te krijgen dus bedenkt hij zich wel twee keer om terug te komen. En het is niet gevaarlijk of (erg) slecht voor hem. (Zelf katten of honden nemen kan inderdaad ook, maar dat moet je maar net willen...)

Dit is geen geintje! Bij de dierentuin kan je tijger stront krijgen. Dit door je tuin strooien en de katten denken dat er een veel grotere kat de boel afgemarkeerd heeft. Zo komen zo nooit meer terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100