Hoe kan ik controleren of iemand en hoe vaak iemand in mijn kamer is geweest?

Handige tips

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Camera een optie? Plaats een haar (zoals in detective films) tussen je deur als je hem dicht doet. Ligt de haar op de grond als je thuis komt dan is er iemand in je kamer geweest. Schuif als de deur nog op een kier is iets voor je deur (een stoel of boek) als iemand in je kamer is geweest dan verschuift deze.

Zet je deur op een kiertje. Als het later is verplaatst dan weet je dat er iemand binnen is geweest.

Gewoon een camera boven de deur van je kamer hangen. Toegevoegd na 47 seconden: Je kunt ook een draadloze camera kopen, zodat je alles live kunt volgen. Ook als je niet thuis bent.

Hoe vaak weet ik niet, maar je kunt wel doorzicht stukje plakband onder of boven op de deur plakken tegen de muur. Als het plakbandje niet meer vast zit weet je dat de deur is open geweest.

Radio aanzetten met stukje plastic tussen de batterijen dat met een touwtje is verbonden met de deurklink. Als de radio aanstaat is er iemand binnen geweest.

(alweer een 'kamervraag') dat weet je niet tenzij je een camere ophangt of op de uitkijk gaat zitten. nummertjes trekken gaat waarschijnlijk niet werken, en ook een gastenboekje waar iedereen in moet schrijven is te omzeilen. ik weet niet wat jij op je kamer opslaat en waarom je zoveel bezoekers trekt, maar zou toch echt aan zware beveiliging gaan denken wil je met een gerust hart huis en haard verlaten. ;-)

Plak een heel klein stukje (doorzichtig) plakband op een onopvallende plaats op de deur en de sponning. Als de deur geopend wordt zal het plakbandje losgetrokken worden en óf aan de deur óf aan de sponning blijven plakken. Wil je echt weten hoe vaak er iemand in je kamer komt, dan moet je toch denken aan een verdekt opgestelde camera (kun je meteen zien wié er in je kamer komt).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100