Hoe kun je een inbreker je huis uitjagen?

Je ligt te slapen en ineens wordt je wakker en blijkt er een inbreker te zijn in je huis... Hoe krijg je die het beste weg? Zonder je schuldig te maken aan bv. mishandeling natuurlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Druk op een knop (die je natuurlijk vooraf hebt aangelegd) waarmee alle lichten in huis aangaan. Wel langzaam, zodat de inbreker niet schrikt en struikelt en zich daarbij bezeert. Tegelijk beginnen er sirenes te loeien. Ook die beginnen zachtjes, om de inbreker niet te laten schrikken. Uit alle slaapkamers klinkt het (vooraf opgenomen) zware stemgeluid van forsgebouwde mannen die wakker worden. Eén van die mannenstemmen roept: "Kazan, aan de voet!" Let op dat je die man niet "Kazan, bijt!" laat roepen, want dat is een bedreiging met zwaar lichamelijk letsel.

Heel hard roepen!!!!!! En zeker de politie bellen.

Ik denk dat je niet veel moet doen, hou je slapende, je weet tegenwoordig niet welk wapen dat tuig bij zich hebben. 112 bellen en afwachten.

Ik ga er wel op af, maak herrie voor tien zodat de inbreker niet hoeft te wachten om te zien wat voor een grote kerel er naar beneden gestormd komt. En ja, mocht die wel wachten... eeh... dan doe ik wat de regering van me verwacht: De man een kop koffie aanbieden, vragen hoe slecht zijn jeugd echt was en hem ook direct even vertellen waar de garantiebewijzen liggen voor de aparaten die hij aan het stelen is.

De inbreker die bij mij inbreekt zal heel erg blij zijn als hij/zij überhaupt zonder kleerscheuren naar buiten komt. Een hond doet over het algemeen wonderen...

Waarom natuurlijk? Die inbreker is toch niet iemand die de weg kwijt is? Hij is willens en wtens jouw huis binnen gekomen en de konsekwenties zijn dan ook voor hem! Ik heb daartoe een zeer grote en zware zaklantaarn naast het bed staan en die zal ik echt niet gebruiken om hem bij te lichten!

Ik zou niet weten waarom je iemand die in jouw huis inbreekt, niet zou mogen mishandelen. Wat is dat toch voor politiek correcte opvatting? Naast mijn bedje ligt een stalen pijp en die krijgt de inbreker toch echt tegen zijn tandjes. Wat er daarna gebeurd zien we dan wel weer. Dus als jullie me een paar weken missen op GV...........

Wij hebben een een 'erg' gespannen drietands harpoen (met weerhaken), binnen handbereik onder ons bed liggen...

Ik haal meestal mijn UZI onder mijn kussen vandaan!

Heel simpel, ik pak mijn tennisracket en geef de desbetreffende malloot een paar flinke forehands op zijn hasses. En nee, dat is geen mishandeling ik noem het zelfverdediging en schaar het onder het juridische kopje noodweer.

Als ik de kans krijg zou ik een van mijn zware vazen door mijn raam gooien om de aandacht te trekken van buiten af.

Ik richt mijn pistool aan hem. En zeg maak dat je hier weg komt.! Ander ben je der aan...

Met een keer met de aK47 in de rondte vuren, dan jaag je hem echt wel weg.

Het zijn allemaal prachtige antwoorden hoe je een inbreker je huis uit kunt jagen.. Alleen je moet het ook nog kunnen... Toen het ons overkwam was ik letterlijk verlamd van angst. Ik kon niet meer bewegen, durfde mijn vriend niet eens wakker te maken. Dus al had ik 6 pistolen en messen naast mijn bed, ik had het niet eens kunnen pakken.. Mijn hart ging zo tekeer dat ik zelfs bang was dat de indringers het zouden horen.. Dus mijn antwoord op deze vraag: zorg dat ze je huis niet inkomen..Met een goed alarm, en liefst 3 grote honden;-)

je vrouw naar beneden sturen {hij schrikt zich kapot}

De inbreker wil jou net zo min tegenkomen als jij hem. Als je laat merken dat je er bent en de politie belt zal dat voldoende zijn.

kabaal maken, zodat hij je van ver kan horen, en hopelijk er vandoor gaat, en niet jou staat op te wachten. of doe maar al net of je de politie belt.

allereerst moet je altijd een noodplan hebben. Dit doe je middels een pakketje te hebben naast je bed met een LP van frank sinatra erin. Deze draai je af en zo lok je de inbreker naar jou kamer toe. Als je de trap hoort, is dit het teken om de emmer water op de deur te zetten. De inbreker zal hiervan zich een hoedje schrikken en het zo op een hazenloopje zetten ! Geen dank

Trap in de kont geven, vervolgens in wurghouding nemen. Dan mijn hond roepen, attack zeggen, en op de ballen wijzen. Echter ben ik bang dat als mijn hond iets hoort direct alweer blaft, en dat de inbreker hierdoor al wegrent, ipv dat hij gezellig eerst een bakje koffie zet.

In ieder geval niet met een riek aanvallen want als ie dood neervalt wordt JIJ aangeklaagd wegens doodslag...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100