mijn zoon wil zijn slaapkamer ingericht met amerikaanse steil maar vind ik dit dingen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij Ikea hebben ze grote posters van oa de wolkenkrabbers, verder kun je veel op internet vinden.

Ik weet natuurlijk niet of je er de ruimte voor hebt! Maar hiermee maak je wel de blits.....

Waarschijnlijk zijn er bij de Expo wel posters te krijgen met wolkenkrabbers en dergelijke. Zelf ben ik gek van Londen en ik heb bijvoorbeeld zelf een collage gemaakt van Londen door foto's af te laten drukken en ze in een mooie fotolijst te doen. Misschien een idee? Verder is het meestal een kwestie van toevallig ergens tegen aanlopen in een winkel, dat heb ik meestal.

Bij de interatuin hebben ze wel enkele dingen in amerikaanse stijl. Bij de action hebben ze ook posters/schilderijen (die zijn waarschijnlijk iets goedkoper dan de Ikea...). Verder zijn er heel veel dekbedden te vinden met de amerikaanse vlag.

Ik zou zeker eens bij een dumpwinkel kijken, als ik jullie was. Daar verkopen ze vaak Amerikaanse legerspullen. Of je kunt kijken bij videoverhuurwinkels, die hebben vaak spullen te koop die te maken hebben met Amerika(anse films). Of wat dacht je van spullen die je in typische Amerikaanse diners tegenkomt? Barkrukken, hoogglans, metaal. Het ligt er dus aan welke kant je op wilt. Veel dingen zijn met de VS te associeren.

internet heeft veel te bieden zie bronnen moekies: amerikaanse vlag dekbed posters: in alle kleuren en maten, vul een zoektherm in en je krijgt vlaggen en posters etc. te zien die je online kunt bestellen Veel typisch amerikaanse merken verkopen ook artikelen met hun logo erop zoals coca cola of budweiser. Spiegels met logo's vind je ook op marktplaats

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100