Wij hebben op Marktplaats een kunststof kraai gekocht tegen duivenoverlast. Hoe kan ik die best verzwaren?

Onlangs hebben wij via internet (Marktplaats) een kunststof kraai gekocht omdat wij veel last hadden van duiven. De duiven zijn sinds het plaatsen van die zwarte kraai nagenoeg verdwenen. We hadden de kraai nu aan een touwtje vastgemaakt aan een haakje in de vensterbank, maar aangezien de kraai toch helemaal hol is, willen wij hem gaan vullen met, ja..., met wat..? Dat is nu de vraag. De kraai is weerbestendig en kan zomer en winter buiten blijven staan. Wij willen dat ook zo houden. Maar hoe kunnen wij hem verzwaren? Is purschuim een optie of blijft de kraai dan te licht? Cement? Klei? We zijn erg tevreden met de kraai, hoor. Dat is dus niet het probleem. Maar we willen hem gewoon zwaar maken opdat we hem niet meer met een touwtje of draadje hoeven vast te leggen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou kiezen voor klei waar stenen in gekneed zitten, gewoon kiezels.

Nou geen purschuim, gewoon zand in doen.

Vul hem met zand,dan kan hij geen kant meer op. Succes

Waarom maak je er niet een klein plaatje beton onder of zet je hem op een plaatje ijzer? Ik denk dat als je hem vult met iets, dat 'ie kopzwaar wordt/is.

Je kunt hem ook vullen met iets wat in Nederland veel voor handen is: Water.

Vullen met vogelzand, schelpenzand. Dat kan met een trechtertje door een heel klein gaatje. Dit gaat veel makkelijker dan gewoon zand. Te koop bij de dierenspeciaalzaak en sommige supermarkten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100