kun je wiet sneller laten drogen door het te föhnen?

ik heb net wat geoogst, droogt het sneller wanneer ik het föhn? Het is skunk #1 buiten kweek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoe sneller je het droogt, hoe uh...tja droger het wordt. Het vocht moet langzaam kunnen verdampen uit de bloemen (of toppen, wat je wilt) zodat de wiet vers blijft en dus niet letterlijk uitdroogt. Anders kan je er net zo goed skuff van maken, maar dat is zonde als je een paar mooie blommetjes hebt. Gewoon aan de lucht (zoveel mogelijk) laten drogen is het beste. Hier op het forum kan je ook handige info vinden over het drogen en kweken, of vragen stellen http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=3757

Ja het zal zeker sneller drogen maar het wordt er niet lekkerder of beter van. Als je al graag wil roken kun je natuurlijk wel wat stukjes föhnen,maar zou de rest gewoon laten drogen. Je zou de toppen er vast af kunnen knippen zodat het sneller droogt.

Je kan het drogen met een fohn maar dat zal geen lekkere high geven, het drogen werkt namelijk ook als een soort gistingsproces. Het beste kun je het ergens droog en donker wegleggen of hangen en als je de takjes kunt knakken ipv van buigen zijn ze goed (5-10 dagen ong. afh van factoren)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100